eur:
390.84
usd:
365.41
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Már nem a volt rali-világbajnok Sainz vezet a Dakaron

Némi meglepetésre elveszítette összetettbeli első helyét az autósok versenyében a spanyol Carlos Sainz a Dakar-rali idei egyetlen pihenőnapja előtt. Az új éllovas a dél-afrikai Giniel de Villiers, aki a hetedik - a homokvihar miatt jelentősen rövidített - etapon öt perccel volt gyorsabb volkswagenes csapattársánál.

A magyarok közül Palik Lászlóék a nem végleges eredmények szerint a 47. helyen zárták a napot. Szalay Balázsék a 73. helyen értek célba.

A motorosoknál Kátai Péter a 29., Dési János a 88. lett. A leggyorsabb a francia Despres volt, az összetettben pedig változatlanul a címvédő spanyol Coma vezet.

A Dakar-rali vasárnap folytatódik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Elképesztő negatív áramár született Magyarországon, ami még komoly problémákhoz vezethet

Elképesztő negatív áramár született Magyarországon, ami még komoly problémákhoz vezethet

Minden idők második legalacsonyabb áramára alakult ki ma a magyar áramtőzsdén a holnapi munkaszüneti napra mínusz 108,16 euró/megawattórás szinten, ami a 6000 MW feletti beépített naperőmű kapacitás, a napsütéses idő és a munkaszüneti nap kombinációja mellett született. Ez, és az elmúlt napokban kialakult mínusz 40-60 euró körüli napközbeni árszintek még komoly következményekkel járhatnak a naperőmű piac egyes szereplői, illetve az ipari energiafogyasztók számára is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×