eur:
389.3
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Nézze meg, hogyan ütötték ki olimpiai bajnok birkózónkat!

A december 31-én Oszakában rendezett K-1 MMA (Mixed Matrial Arts) gálán a birkózó olimpiai bajnok Majoros István az első menet utolsó percének kezdetén KO vereséget szenvedett a hazai kedvenc Norifumi "Kid" Jamamoto ellen.

A vereség ellenére a kecskemétiek olimpiai bajnok birkózója nincs elkeseredve, sőt, büszke arra, hogy a világ legnagyobb küzdősport-seregszemléjén részt vehetett. Majoros Istvánt az első menet negyedik percében "vágta állon" japán ellenfele. A magyar sportoló hazaérkezése után elmondta: a helyi újságírók és a K-1 vezetők is elismerésüket fejezték ki.


Majoros István nem tagadta, hogy még tapasztalatlan ebben a kategóriában: "bár ezt mi nem hangoztattuk sehol, de csupán másfél hónapom volt felkészülni a Jamamoto elleni csatára" - nyilatkozta az olimpiai bajnok.

"Ráadásul ellenfelem rendkívül jól felkészült a stílusomból, ahogyan ezt várni is lehetett, nem sok esélyt hagyott a földharcra, és hárította a lábra menéseimet is. Ennek ellenére a szakma, a K-1 elnöksége rendkívül pozitívan értékelte a bemutatkozásomat. Maga a K-1 elnöke is odajött hozzám a mérkőzés után, és azt mondta: tetszett neki a küzdelem, szeretné, ha még többet edzenék és várnak vissza."

Majoros István azt mondta, hogy hosszabb távon is szeretne foglalkozni a K-1-gyel, és reményei szerint hamarosan Magyarországon is debütálhat: "Igazán büszke vagyok arra, hogy ezen a kiemelt versenyen mutatkozhattam be. Több mint húsz éve edzek, versenyzek, birkózom és örülök, hogy a K-1-ben is tudom kamatoztatni tudásomat. Remélem, hogy legközelebb már hazai közönség előtt is ringbe léphetek. Talán akár február 24-én, a K-1 European League selejtezőjén, Budapesten."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×