eur:
389.31
usd:
363.01
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Priskin gólt szerzett, de a meccset elmosta az eső

Priskin Tamás gólt szerzett a vendég Wigan ellen az angol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában. A Watford magyar csatára olyan, akár a népmesei hős futballra alkalmazva: meg is szerezte élete első gólját a Premiershipben, meg nem is.

A felvidéki támadó a Wigan Athletic elleni mérkőzés mérkőzés 44. percében fejesével kiegyenlítette a korábbi angol válogatott csatár, Emile Heskey találatát.

A mérkőzés azonban a nagy esőzés miatt az 56. percben félbeszakadt, s bár Steve Tanner játékvezető tízperces várakozás után szerette volna folytatni a találkozót, a gyep alkalmatlanná vált a játékra.


Priskin Tamás peches: hiába szerzett gólt a Premier League-ben, ez nem fog a későbbiekben szerepelni a statisztikákban.


Most már kijelenthető, hogy kisebb gödörbe került a Chelsea csapatkapitánya, a most műtött John Terry nélkül. A címvédő londoni gárda mindössze 2-2-es döntetlent játszott a vendég Fulhammel. A mérkőzés első gólja, amelyet a német Volz szerzett, a Premiership történetének 15 000. találata.

A listavezető Manchester United hazai pályán 3-2-re legyőzte a Readinget, s immár hat ponttal vezet José Mourinho kétszeres bajnok Kékjei előtt. Cristiano Ronaldo ezúttal sem okozott csalódást: csakúgy, mint a legutóbbi két fordulóban, most is kétszer volt eredményes.A Liverpool Luis Garcia góljával 1-0-ra nyert Londonban a Tottenham ellen, ezzel valamelyest javított még mindig visszafogott idegenbeli mérlegén.

Az Arsenal rossz szájízzel fejezte be az évet: 1-0-ra kikapott a Sheffield United pályáján. A házigazdák kispadján nem volt kapus, így miután a 61. percben Patrick Kenny meghúzódott, egy mezőnyjátékosnak, Phi Jagielkának kellett beállnia a helyére. Mint az eredmény mutatja, nem vallott szégyent.

További eredmények:
Bolton-Portsmouth 3-2
Blackburn-Middlesbrough 2-1
Everton-Newcastle United 3-0
West Ham United-Manchester City 0-1

Korábban: Charlton-Aston Villa 2-1.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×