eur:
389.34
usd:
361.61
bux:
68034.28
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Gera a Championship álomcsapatában

Az angol kereskedelmi csatorna, a futballmérkőzéseket is sugárzó ITV szakértői az átigazolási időszak kezdete előtt néhány nappal összeállították a második vonal, azaz a Championship álomcsapatát - alkalmasint azzal a céllal is, hogy az élvonalbeli klubok figyelmébe ajánlják a legjobbakat. A tizenegyben a karmester Gera Zoltán!

A képzeletbeli csapatban a 35 éves északír válogatott, Maik Taylor (Birmingham) a kapus. A védelemben a két belső védő Matthew Upson (Birmingham), aki már volt, s Curtis Davies (West Bromwich Albion), aki könnyen lehet az Arsenal játékosa. Greg Haldford (Colchester) a jobb-, a mindössze 17 éves, de már walesi felnőtt válogatott Gareth Bale (Southampton) a balhátvéd.

A középpályás sorban a kemény Lee Hendrie (Stoke City), a nagy munkabírású Paul McKenna (Preston), és a Newcastle által egymillió fontra értékelt Giles Barnes (Derby County) mellett a negyedik ember a magyar válogatott első számú játékosa.

Gera ugyan október közepe óta nem szerzett gólt a West Bromban, s az új menedzser, Tony Mowbray nem rá építi a csapatot - de az ITV szakértői szerint (egyébként egyedüli nem brit játékosként bekerülve a tizenegybe) ő vihet ötletet a gárda játékába.

"A kreativitás a középpálya jobb oldaláról, Gera Zoltántól érkezhetne. A neve lehet, hogy úgy hangzik, mint egy idegen égitesté, de a magyar jól illeszkedik a Championsip csillagainak bolygórendszerébe. Kevéssel ezelőtt a Liverpool érdeklődését is felkeltette" - írta róla az ITV.

Címlapról ajánljuk
Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Május második napjáig adott határidőt a német pénzügyminiszter a minisztériumoknak a jövő évi költségvetés tervezetére vonatkozó kívánságaik előterjesztéséhez. A szabad demokrata Christian Lindner ugyanakkor már korábban utalt arra, hogy a fő "kívánságot" a szigorú megtakarítások jelentik. Ugyanakkor mindhárom koalíciós párt, a szociáldemokrata SPD, a Zöldek Pártja és a miniszter pártja, a liberális FDP is ragaszkodik ahhoz, hogy az általuk képviselt "vörös vonalakat" nem lehet átlépni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×