eur:
388.99
usd:
363.57
bux:
68271.65
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Hatalmas meglepetés az angol bajnokságban

Nagy meglepetésre 2-2-es döntetlent játszott hazai pályán a Chelsea a Reading ellen az angol labdarúgó-bajnokságban. A második vendéggólt a hazaiak hozták össze.

Noha a mérkőzés nagy részében a Chelsea játszott fölényben, és Didier Drogba kétszer is vezetést szerzett a hazai csapatnak, a Reading mindkétszer ki tudott egyenlíteni.

A második gólt a Chelsea védelme hozta össze: a menteni igyekvő Ashley Cole a visszfutó Essien lábára rúgta a labdát, ahonnan az a hálóba pattant.

A listavezető Manchester United 3-1-re legyőzte a vendég Wigant, így négy pontra növelte előnyét a tabellán a Chelsea-vel szemben. Cristiano Ronaldo ezúttal is két gólig jutott - akárcsak szombaton az Aston Villa ellen.


A játéknap utolsó meccsén az Arsenal 2-1-re nyert a Watford pályáján. A házigazdák magyar játékosa, Priskin Tamás a 90. percben lépett pályára. Az Arsenal sikerével előrelépett a tabella harmadik helyére.


További eredmények:

Blackburn-Liverpool 1-0

Sheffield United-Manchester City 0-1

Everton-Middlesbrough 0-0

Bolton-Newcastle 2-1

Tottenham-Aston Villa 2-1

West Ham-Portsmouth 1-2.


A Charlton-Fulham találkozót szerda este kilenc órától játsszák. A többi együttes számára szombaton folytatódnak a Premier League küzdelemei.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×