eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Schumacher döbbenetes vallomása

A hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher úgy érzi, a mentális erő hiányzott versenyzői pályafutása folytatásához. A sportoló egy német lapnak adott interjúban elismerte: a szezon végén már alig várta, hogy vége legyen egy-egy versenynek.

"Kizárólag tökéletes mentális állapotban lehet csúcseredményeket elérni" - mondta Schumacher a Süddeutsche Zeitung című lapnak. "Én azonban az utolsó hónapokban már úgy álltam rajthoz a futamokon, hogy mindig számoltam a hátralévő köröket, alig vártam a verseny végét. Be kellett látnom, hogy már nem érdekelnek annyira a viadalok, mint korábban."

A 37 éves versenyző ugyanakkor cáfolta azt a híresztelést, hogy csapata, a Ferrari vette rá a visszavonulásra: "Ez nem igaz! Többször megpróbáltak rábírni a folytatásra, de alaposan átgondoltam mindent, nem lehetett megingatni."

A német versenyző úgy érzi, mindent elért, amit a Forma-1-ben lehet, azt viszont sajnálja, hogy soha nem versenyzett a McLaren-Mercedes csapatában. "Többször tárgyaltunk, sajnálom, hogy egyszer sem sikerült megállapodnunk. Ron Dennis csapatfőnökkel nem jutottunk egyezségre és nem a pénz miatt maradt el a közös munka. Egyszerűen más a felfogásunk a Forma-1-ről és az ellentétek áthidalhatatlanok voltak".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×