eur:
395.77
usd:
365.84
bux:
73911.76
2024. július 31. szerda Oszkár

Guatemalában is megemlékeztek Puskásról

Mi sem bizonyítja jobban, hogy a pénteken elhunyt Puskás Ferenc volt a legismertebb magyar, mint az, hogy még a közép-amerikai Guatemalában is megemlékeztek róla a hétvégi újságok.

Az elPeriódico rövid hírben számolt be a haláláról, az Aranycsapat játékosát a valaha volt egyik legjobb labdarúgóként említve.

A Guatemala Siglo már fél oldalt szentelt az ötvenes évek legendás labdarúgójának, az EFE hírügynökségtől átvett írás mellett fotót is közölt Puskásról.

A legnagyobb terjedelemben a legjelentősebb lap, a Prensa Libre foglalkozott az egykori világklasszis játékossal. A Budapestről keltezett cikkben a lap idéz Gyurcsány Ferenc miniszterelnök közleményéből - "nincs olyan tagja a magyarságnak, akit érintetlenül hagyna Puskás Ferenc halála" -, feleleveníti a kiváló sportember pályafutásának legfontosabb állomásait, az Aranycsapat olimpiai bajnoki címét, az angolok elleni történelmi sikerét és a berni döntőben elszenvedett vereséget, illetve kitér a Real Madridban eltöltött, ugyancsak páratlanul sikeres évekre.

Az újság egy teljes oldalt szánt Puskásra. Az írás mellett hét fotót - portrékat, illetve mérkőzéseken készült képeket - közölt.

Címlapról ajánljuk

Nagy napja lehet a magyaroknak – az olimpia szerdai hírei percről percre

Miután úszásra alkalmasnak találták a Szajnát, a triatlonnal kezdődött a magyarok szerdai programja. Ezen felül asztaliteniszben, cselgáncsban, evezésben, kézilabdában sportlövészetben, tornában, úszásban és vívásban is érdekeltek vagyunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
Nyomulnak az oroszok Toreck felé, hatalmas erődemonstráció készül – Híreink az ukrán frontról szerdán

Nyomulnak az oroszok Toreck felé, hatalmas erődemonstráció készül – Híreink az ukrán frontról szerdán

Elesett Pivgyenne tegnap, az orosz katonák hamarosan megkezdhetik Toreck ostromát. Az ukrán védelem Pokrovszk térségében sem stabil: kilométerről kilométerre nyomulnak előre az orosz támadók. Hamarosan megérkeznek Ukrajnába az F-16-os vadászbombázók: a fegyvereket friss hírek szerint Amerika adja hozzájuk. Közben Oroszország szinte az összes hadiflottáját és több száz hajóját összevonó erődemonstrációra készül. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×