eur:
395.02
usd:
372.06
bux:
65428.99
2024. április 17. szerda Rudolf

"A mitikus Puskás" - búcsú Spanyolországban

A legnagyobb spanyol sportnapilap alig pár perccel Puskás Ferenc halálhírének bejelentése után rövid írásban emlékezett meg az általa csak "mitikus magyar futballistának" nevezett legendáról.

Hat bajnoki címet és három Bajnokcsapatok Európa Kupáját nyert a Real Madriddal - írja felcímében a Marca, Spanyolország legnagyobb sportnapilapja első, Puskás Ferencre emlékező cikkében.

Az újság emlékeztet arra, hogy Puskás Ferenc hat éve szenvedett Alzheimer-kórban és szeptember közepétől egy budapesti klinika intenzív osztályán ápolták kritikus állapotban.

A legnagyobb spanyol sportnapilap arról is ír, hogy Puskás tavaly januárban megkapta az "Európa bajnokai" kitüntetést az UEFÁ-tól. "Puskás halálával az 1950-es évek magyar 'aranycsapatának' már csak két tagja él, Buzánszky és a kapus Grosics Gyula" - írja a Marca.

Az újság végül emlékeztet arra, hogy Puskás Ferencet a magyarok a nemzet legjobb sportolójának választották és az ország legnagyobb stadionja is az ő nevét viseli hét éve.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Brüsszelben: „ez a vörös vonal”

Az uniós migrációs és menekültügyi csomag esetében szerinte a legfontosabb kérdés, hogy azok, akik Európába akarnak jönni, maradhatnak-e az unió területén mindaddig, amíg menekültügyi kérelmüket elbírálják vagy az unió határain kívül kell várakozniuk a döntés meghozataláig.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthattunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult, a BUX közel 3 százalékos mínuszban zárt, a blue chipek közül pedig az OTP teljesített legrosszabbul. Az amerikai tőzsdéken vegyes mozgásokat hozott a keddi nap: csak a Dow tudott pluszban zárni. Részvénypiaci témákkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×