eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

A fiatalabbik Schumacher még bátyja érdekében sem koccanna

Ralf Schumacher visszautasította azokat a találgatásokat, melyek szerint az október 22-i Forma-1-es Brazil Nagydíjon szándékosan kiejti a pontversenyben vezető címvédőt, Fernando Alonsót, hogy ezzel világbajnoki győzelemhez segítse bátyját, Michaelt.

"Soha nem tettem ilyet és a jövőben sem fogok szándékosan balesetet okozni" - mondta a versenyző.

Hozzátette: "Ez nemcsak súlyos sportszerűtlenség lenne, hanem rendkívüli veszélyekkel is járna. A Forma-1-ben minden ütközés, még a legkisebb koccanás is tragikus kimenetelű lehet, nincs olyan őrült, aki szándékosan kockára tenné az életét."

Az idény végén visszavonuló hétszeres világbajnok Michael Schumacher csak abban az esetben szerezheti meg nyolcadik címét, ha nyer Sao Paulóban, Alonso pedig nem szerez pontot, azaz a nyolcadik helynél hátrébb végez.

Címlapról ajánljuk

Gázszámlapara - fontos határnapon vagyunk túl

Mindössze két nap volt májusban Budapesten, amely fűtési szempontból nem számított nyárnak, azaz azokra a napokra járt volna csak kedvezményes gáz a fogyasztóknak. Kiszámoltuk azt is, hogy nagyjából mennyi köbméter támogatott gáz jár még július 31-ig. A meleg tavasz ugyanis kicsit bekevart a 20 éves jelleggörbébe.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×