eur:
388.12
usd:
360.15
bux:
0
2024. május 10. péntek Ármin, Pálma

Bozsik: matematikailag van esélyünk

Bozsik Péter, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya csalódottan nyilatkozott a törökök ellen 1-0-ás vereség után A szakember szerint csapata nem állt messze a pontszerzéstől a szombati Európa-bajnoki selejtezőn.

"Hiányérzet maradt bennem, mivel előzőleg úgy véltem, ha az együttes tudása 90-95 százalékát nyújtja, akkor döntetlen körüli eredmény lesz, ugyanakkor ezt a teljesítményt nem értük el, mégis szerezhettünk volna egy pontot" - mondta a szakvezető, aki 70 százalékosra taksálta a magyarok teljesítményét.

Bozsik Péter szerint az első félidőben nem sikerült megvalósítani az eltervezett rövid passzokra épülő játékot, mivel a vendégek nagyon leszűkítették a területet, így arra kényszerültek a hazai játékosok, hogy átíveljék a középpályát.

Bozsik: a hajó még nem ment el...

"Az első pillanattól kezdve nem volt igazán reális esélyünk a kijutásra, és ezt két hazai vereségünk sem növelte" - mondta az Eb-kvalifikációról a tréner, aki miután az újságírók egy része szavait úgy fordította le, hogy "elment a hajó", kijelentette, a "hajó még nem ment el, matematikailag van esélyünk".

A szövetségi kapitány sejtette, hogy szerdán Málta ellen két támadót állít csatasorba.

A török kapitány a szervezettséget emelte ki

Fatih Terim, a törökök szakvezetője elégedett volt csapata teljesítményével, kiemelte, játékosai rengeteget futottak, és megdolgoztak a sikerért.

"Alaposan kielemeztük a magyarok játékát, úgyhogy nem okoztak meglepetést. Elsősorban annak köszönhetjük a győzelmet, hogy valamivel szervezettebbek voltunk riválisunknál, amely ugyanakkor a csoport valamennyi tagjának nehéz ellenfélnek fog bizonyulni" - mondta Terim a hazaiakról.

A magyar válogatott a meccs után rögtön visszatért a tatai edzőtáborba, ahol a vasárnap a regenerálódás jegyében telik, majd kedden délután kel útra a csapat Máltára.

Címlapról ajánljuk

Elemzők az Arénában: Magyar Péter pártja az ellenzék legnagyobbja lett

A Tisza Párt vezetője számára a szervezetalkotás lehet a legnagyobb kihívás 2026-ig, de ha megmarad a politikában, akár Orbán Viktor kihívója is lehet – értékelt Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője és Závecz Tibor, a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszéltek a műsorban Karácsony Gergely főpolgármester és kihívóinak júniusi esélyeiről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.10. péntek, 18:00
Such György a Magyar Jégkorong Szövetség elnöke
Erdély Csanád a magyar jégkorong-válogatott csapatkapitánya
Jön a magyar inflációs adat - Mi lesz most a forinttal?

Jön a magyar inflációs adat - Mi lesz most a forinttal?

Csütörtökön február 23-a óta nem látott szintre erősödött a forint az euróval szemben. A forintnak ezúttal a vártnál magasabb amerikai segélykérelmek után a dollár gyengülése adott lendületet. Reggel 8 óra 30 perckor azonban érkezik az áprilisi magyar inflációs adat, ami hozhat nagyobb kilengéseket a forint piacán. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×