eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Mindhalálig Ágyúsok?

Élete végéig tartó szerződést kínál Arsene Wenger menedzsernek David Dein, az Arsenal alelnöke. A nagyvonalú ajánlat apropója az, hogy a francia szakember tíz éve írta alá első szerződését az Ágyúsokkal.

Az 57 éves Arsene Wenger éppen tíz évvel lett az Arsenal menedzsere és azóta Angliában minden jelentős címet elhódított csapatával. Nyilván ezt értékelte a klub vezetése, amikor élete végéig szóló szerződést ajánlott a francia szakembernek.

"Karrierje végéig szeretnénk magunkhoz kötni. Ha befejezi az edzősködést, akkor felbecsülhetetlenül fontos szerepet játszhat majd az elnökségben" - fogalmazott David Dein alelnök.

Arsene Wenger az évforduló kapcsán azt hangsúlyozta, hogy esze ágában sincs visszavonulni. "Fiatal csapatunk van, szeretnénk tovább fejlődni. A Bajnokok Ligája tavalyi döntője újra hitet adott" - fogalmazott a menedzser.

Arsene Wenger az Ágyúsoknál töltött tíz éve alatt háromszor lett bajnok és négyszer FA-kupa győztes a csapattal - utóbbi Angliában legalább olyan értékes trófea, mint a bajnoki cím.

Ráadásul a klub idén nyáron költözött be az új, 60 ezer férőhelyes Emirates stadion, amelynek megépítése ugyan komoly pénzügyi kockázatot jelent a klubnak, a jegybevételek azonban jelentősen nőhetnek.

Címlapról ajánljuk
Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Hét magyar és egy olasz volt azon a kishajón, amelyet letarolt a szállodahajó Verőcénél. Eddig egy ember menekült meg, az olasz férfi. A kishajót is megtalálták már és kiemelték. Öt embert még keresnek. Ketten biztosan meghaltak.

Vége az extrém drágulásnak, erős nyári balatoni szezon jöhet

A munkaerőhiány enyhülésének és a vendéglátóipar magára találásának köszönhetően idén csak kisebb mértékű, 8-10 százalékos áremelkedés várható a Balatonnál. Járdi Roland, a vg.hu újságírója az InfoRádióban elmondta: kedvező hatással van az árszínvonalra az is, hogy négy évszakossá váltak a helyi szálláshelyek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 19:54
×
×
×
×