eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Trezeguet-t kényszerítette a Juventus

David Trezeguet, az olasz Juventus francia válogatott labdarúgója a L'Equipe című sportlapnak azt mondta, kényszer hatására nem igazolt el a másodosztályba száműzött torinói együttestől.

"Az edző és a klubvezetők is kijelentették, hogy maradnom kell. Nem volt más választásom" - mondta kissé panaszosan a 28 éves csatár.

"Nehéz volt megemészteni a helyzetet, mert hét éve minden szezonban a Bajnokok Ligájában, a legrangosabb trófeáért küzdhettem" - tette hozzá Trezeguet.

A gólerős támadó az interjúval hosszú hallgatásnak vetett véget, ugyanis a németországi világbajnokság döntője óta nem nyilatkozott a sajtónak, miután az ő elhibázott büntetőjével kapott ki a francia válogatott az olasz nemzeti együttestől.

"Miért bujkáltam? Egyszerűen azért, mert nagyon rossz élmény volt számomra a vébé. Mindenki az elrontott 11-esemről kérdezett, de még ennél is sokkal nehezebb volt feldolgoznom, hogy szinte egyáltalán nem játszottam a tornán"- kesergett Trezeguet, aki a döntőben is csupán a hosszabbításban léphetett pályára.

A francia nemzeti együttesben 66 mérkőzésen 32 gólt szerzett játékos bevallotta, a vébé után komolyan fontolóra vette, hogy lemondja a válogatottságot, de végül másként döntött. A gárda első két - megnyert - Európa-bajnoki selejtezőjén sérülés miatt nem szerepelt.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×