eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Hárman osztoznak az egymillió dolláros fődíjon

A világcsúcstartó jamaicai Asafa Powell magabiztosan nyerte a férfi 100 méteres síkfutást az atlétikai Golden League-sorozat utolsó, berlini állomásán, így - mivel az előző öt viadalon is első lett - részesül az egymillió dolláros fődíjból.

Rajta kívül hatodik GL-sikerét aratta az amerikai Jeremy Wariner (férfi 400) és honfitársa, Sanya Richards (női 400) is.

Az eddig veretlen Tirunesh Dibaba (női 5000 m) azonban ezúttal kikapott a szintén etióp, világrekorder Meseret Defartól, így csak három részre oszlik a jackpot.
 
Dibaba azzal vigasztalódhat, hogy az ötszörös győzteseknek járó 500 ezer dollárból részesedik, csakúgy, mint a német fővárosban ismét elsőként záró honfitársa, Kenenisa Bekele (férfi 5000), valamint a panamai távolugró, Irving Saladino.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×