INFORÁDIÓ 

2018. március 20. kedd
Klaudia

Szenzációk az átigazolási időszak utolsó napján

Infostart / InfoRádió
Ahogy a korábbi években, idén is percenként érkeztek átigazolási hírek a transzferidőszak utolsó napján. Ronaldo valószínűleg mégis marad a Real Madridnál, az pedig teljesen biztos, hogy Tevez és Mascherano a West Ham-ben folytatja.

A nyári átigazolási szezon talán legnagyobb szenzációja, hogy az argentin válogatott, Európa leggazdagabb klubjai által csábított Javier Mascherano és Carlos Tevez a Corinthians-tól az Angliában csak középcsapatnak számító West Ham United-ba szerződik.

Az üzlet anyagi részleteit nem hozták nyilvánosságra.

Majdnem ekkora szenzáció, hogy - cáfolva minden korábbi feltételezést - az EFE spanyol hírögynökség információi szerint a Real Madridnak egyetlen olasz klubbal sem sikerült megegyeznie a brazil világbajnok Ronaldo átigazolásáról.

A Cadena Ser nevű spanyol rádió szerda este tényként közölte, hogy a 29 éves Ronaldo az Interbe szerződik, míg cserébe honfitársa, Adriano kerül a Real Madridba.

Angol piac

Angliábá visszatérve, a francia Steed Malbranque elhagyta a Fulham-et, és aláírt a szintén londoni Tottenham Hotspurs-höz. Az átigazolási díjat nem hozták nyilvánosságra.

Andy Cole nagyobb költözésre adta a fejét: a Manchester City csatára a Portsmouth-t választotta.

Az as.com értesülései szerint a Real Madrid megszerezte a spanyol válogatott Reyest az Arsenaltól, akiért cserébe egy másik brazilt, Julio Baptistát adták.

Az angol sajtó nem csak emiatt figyeli árgus szemekkel az Arsenalt, elképzelhető ugyanis, hogy Ashley Cole az Ágyúsoktól a Chelsea-hez igazol. Ha ez bekövetkezik, a francia William Gallas az ellenkező utat járhatja be.

A Valencia felbontotta a holland Patrick Kluivert szerződését, a 29 éves játékos saját elmondása szerint az Eindhovenhez szerződik majd.

A címlapról ajánljuk