eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Sokkolóan sokat keres a szövetségi kapitány

Sokkolónak tartja a dél-afrikai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának, Carlos Alberto Parreirának havi 253 ezer dolláros (54,4 millió forint) fizetését az együttes volt játékosa.

Roger de Sa kijelentette: görcsbe rándult a gyomra, amikor meghallotta, mennyit keres a kapitány.

"Ez betegesen hatalmas összeg. Érthetetlen, hogyan tud a szövetség ekkora fizetést biztosítani a kapitánynak" - fogalmazott a jelenleg a Santos edzőjeként dolgozó korábbi válogatott labdarúgó.

A brazil nemzeti együttes szakvezetői posztjáról július 19-én távozott Parreira négy évre, a 2010-es dél-afrikai világbajnokság végéig írt alá a következő vb házigazdáihoz.

A 63 éves szakember a csalódást jelentő vb-szereplés miatt volt kénytelen elköszönni a brazil válogatottól: a dél-amerikai gárda ugyanis címvédő létére már a negyeddöntőben kiesett, miután 1-0-ás vereséget szenvedett Franciaország csapatától.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.

Lehet, hogy most a britek átléptek egy határt

Kijev nyugati szövetségesei eddig megtiltották az ukrán erőknek, hogy a nyugatról szállított fegyvereket Oroszországon belüli helyszínek ellen használják
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Rég nem láttunk ekkora többlethalálozást Magyarországon

Rég nem láttunk ekkora többlethalálozást Magyarországon

Rendszeresen monitorozza az általános többlethalálozás alakulását idehaza a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Survaillance Központja. A napokban megjelent gyorselemzésükben a járványügyi szakemberek kiemelték: 2023 utolsó heteiben 7% többlethalálozás volt megfigyelhető a 2014-2019-es (vagyis Covid-járvány előtti) évek azonos időszakához képest. Az idősek esetében sajnos ebből a szempontból még súlyosabb volt a tavaly év vége.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×