eur:
392.72
usd:
366.38
bux:
66745.44
2024. április 25. csütörtök Márk

Kizárhatják a Pécset a női bajnokságból

A Női Hivatásos Kosárlabda Liga (NHKL) versenybizottsága első fokon ismét elutasította a bajnok Pécs indulását a 2006-2007-es idényben.

Nyíri Dezső ligaelnök azt mondta: ezúttal nem a múlt héten tárgyalt hiteltartozásról van szó, hanem arról, hogy a klub nem rendezte adósságát egy játékossal szemben.

Egy korábban beadott dokumentum szerint a pécsiek megállapodtak az érintettel a kifizetésekről, csakhogy azon nem szerepel a kosaras aláírása.

"Kiderült, hogy valójában a jelzettnél több millió forinttal többel tartoznak neki" - közölte Nyíri Dezső. A baranyai egyesületnek nyolc napja van arra, hogy fellebbezzen.

Rózsa Gábor, a pécsiek ügyvezetője az InfoRádiónak úgy nyilatkozott: a tartozás miatt bírósághoz fordultak, és ezt közölték a ligával is.

Múlt csütörtökön a biztottság azért utasította el a Pécs jelentkezését, mert a hiteltartozás növekedése miatt új üzleti tervet kért, amelynek kidolgozására augusztus 29-ig adott időt.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×