eur:
394.39
usd:
371.27
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Kiesett az Ajax a Bajnokok Ligája selejtezőjében

A holland Ajax hazai pályán 2-0-ra kikapott a dán Koppenhágától, az első meccsen a dánok csak 2-1-re kaptak ki így ők jutottak a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörébe.

Az előző idényben döntős Arsenal kettős győzelemmel jutott a csoportkörbe, mivel az idegenbeli 3-0-ás sikere után a selejtező záró fordulójában 2-1-re nyert a horvát Dinamo Zagreb ellen.

Tőzsér Dániel csapata, a görög AEK Athén is kettős győzelemmel jutott tovább a skót Hearts ellen. A visszavágón kettős emberelőnyben is játszott a görög csapat, amely ezúttal 3-0-ra nyert. A magyar középpályás a 72. percben lépett pályára.

Hét kelet-európai csapat is feljutott a főtáblára. Az orosz Szpartak Moszkva a cseh Liberecet, a szintén orosz CSZKA Moszkva a szlovák Ruzomberokot, a török Galatasaray a cseh Boleslavot, a román Steaua Bukarest pedig a belga Standard Liege-t ejtette ki.

Az ukrán Dinamó Kijev a török Fenerbahcét, a szintén ukrán Sahtar Donyeck a lengyel Légia Varsót, a bolgár Levszki Szófia pedig az olasz Chievót búcsúztatta.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×