eur:
396.05
usd:
354.55
bux:
74905.79
2024. szeptember 27. péntek Adalbert
Egyesült Államok, Fairfax, 2022. május 27. Johnny Depp amerikai színész távozik a virginiai Fairfax megyei bíróságáról a volt felesége, Amber Heard amerikai színésznő ellen indított rágalmazási perének utolsó tárgyalási napján, 2022. május 27-én. A meghallgatások végeztével az esküdtszék hoz döntést az ügyben. Depp 50 millió dollár kártérítést követel korábbi feleségétől, aki egy 2018-as véleménycikkben családon belüli bántalmazások túlélőjének nevezte magát. A per április 11-én vette kezdetét.
Nyitókép: MTI/MTVA/Michael Reynolds

Johnny Depp életműdíjat kap

Johnny Depp életműdíjat kap az októberi Római Filmfesztiválon, ahol legújabb rendezését is levetítik - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

A színész-rendező Modi - Three Days on the Wing of Madness című filmje Amedeo Modigliani viharos életét idézi fel 1916 Párizsában, az első világháború idején. A produkció szereposztásában Riccardo Scamarcio, Al Pacino és Antonia Desplat látható. Az életrajzi dráma premierje kedden a San Sebastián-i Filmfesztiválon lesz, ezt követően mutatják majd be Rómában is.

A 19. Római Filmfesztivált október 16. és 27. között rendezik meg. Depp mellett a filmipar más hírességeit, köztük Viggo Mortensent és Francis Ford Coppolát is várják az örök városba, akik szintén elismerésben részesülnek majd.

Mortensen második rendezését, a The Dead Don’t Hurt című westernt kíséri el a fesztiválra. Coppolától pedig Megalopolis című sci-fit vetítik, amelynek főszerepét, az Új Róma megépítésén dolgozó ambiciózus tervezőt, Adam Driver játszotta.

Címlapról ajánljuk
Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Azután, hogy Petr Fiala miniszterelnök kedden bejelentette, meneszteni kívánja a kabinetből Ivan Bartos kalózpárti kormányfőhelyettest és regionális fejlesztési minisztert, mert nem elégedett a munkájával, a Kalózpártnál "robbant a bomba". Bartos szerint Fiala megszegte a koalíciós szerződést.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán bejelentette, megváltoztatja Oroszország nukleáris doktrínáját, kifejezetten azzal a céllal, hogy szükség esetén atomcsapást tudjon mérni Ukrajnára. Eszerint nukleáris csapással lenne sújtható egy olyan agresszor állam is, amely nem rendelkezik nukleáris fegyverrel, de egy másik, atomfegyverekkel rendelkező ország támogatását élvezi. Utóbbi az Egyesült Államokra és Ukrajnára vonatkozhat. Orosz jelentések szerint újabb két települést foglaltak el Donyeck megyében, és már az egykor 14 ezres város, Vuhledár belterületén folynak a harcok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 26. 18:08
×
×
×
×