eur:
389.57
usd:
363.23
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Instagram/banksy

Kiderült a rejtélyes Banksy nagy titka

Rövidesen kiderülhet, hogy ki rejtőzik a világ legismertebb utcai művésze, Banksy álarca mögött.

Egy 2003-ban készített, de csak most közzétett BBC-s rádióinterjúból, amiben a művészt a rádió művészeti riportere, Nigel Wrench kérdezte, kiderült a graffitiművész keresztneve – írja a 24.hu.

A félórás anyagban Banksy elsőként erősítette meg a saját keresztnevét: Wrench a felvétel alatt megkérdezte, használhatja-e a férfi keresztnevét, amit korábban a The Independent már úgyis megtett, majd kérte, hogy erősítse meg: valóban Robert Banks-e a neve. Erre a művész csak annyit válaszolt: Robbie.

A brit bulvármédia zászlóshajója, a The Daily Mail egy Robin Gunningham nevű – egy időben a Robbie Banks álnevet használó – férfit sejt az álarc mögött, ezt a gyanút pedig annak barátai és egykori iskolatársai is megerősítették.

Címlapról ajánljuk

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×