eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Bródy János énekes, szövegíró a Fonográf együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2018. február 16-án.
Nyitókép: Bródy János énekes, szövegíró a Fonográf együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2018. február 16-án. MTI Fotó: Mónus Márton

Bródy János megszólalt súlyos betegségéről

Bródy János elmondta a hvg.hu kérdésére, hogy úgynevezett bazaliomája volt. Ez egy rosszindulatú bőrdaganat. Most fogják rövid időn belül hetedszer megműteni.

A 76. születésnapját a napokban ünneplő dalszerző-énekest a saját szerzeményei feldolgozásait tartalmazó lemezzel lepték meg a barátai. A pénteki ünnepélyes ajándékozáson Bródy először beszélt betegségéről.

Februárban egy riasztó fotót közölt magáról Bródy János a közösségi oldalán: a fél arca be volt kötve, és egy kórházban feküdt. Koncertjeit is le kellett mondani, Koncz Zsuzsa fellépésére sem tudott elmenni.

Az okokról eddig semmit nem mondott el a zenész, bár később kirakott egy újabb fotót, amihez annyit írt, hogy „alakulok”. Akkor a menedzsere annyit árult el, hogy egy kellemetlen orrműtétről volt szó, több beavatkozást kellett elvégezni a zenészen és elhúzódó gyógyulás várható.

A pénteki születésnapi eseményen azonban a zenész már elárulta a hvg.hu kérdésére, hogy úgynevezett bazaliomája volt. Ez egy rosszindulatú bőrdaganat, amely áttétet ugyan nem képez, de képes invazív (az eredeti helyéhez képest más területekre is behatoló) lenni.

„Az a szabály, hogy minden olyan szövetet ki kell vágni, ahol ez a rosszindulatú sejtburjánzás megjelenik” – mondta Bródy a lapnak.

Egy kis műtéttel indult a dolog, de kiderült, a baj nagyobb, és műtétek sorozata várt rám. Még egy lesz, a jövő héten, az lesz a hetedik. Remélem, hogy az már tényleg az utolsó lesz, és csak nagyon közelről lehet majd észrevenni rajtam, hogy némiképp megváltozott az arcom – mondta.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×