eur:
394.03
usd:
365.68
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Brády Márton
Nyitókép: Forrás: Index

Koronavírus vitte el a legnagyobb magyar koncertszervező cég atyját

Elhunyt Brády Márton, aki olyan világsztárokat hozott Magyarországra, mint a Rolling Stones, Jon Bon Jovi vagy Elton John.

A gyászhírt Schiffer András volt országgyűlési képviselő tudatta a közösségi oldalán: „Brády Marci nincs többé. A rendszerváltás előtt még a rendőrökkel küzdött. Aztán megvalósította álmait. Ő hozta Budapestre a Rolling Stonest, aztán jött Eric Clapton, Bon Jovi, Pink, a Kapcsolat-koncerteken Elton John, Sting, Simply Red, Rod Stewart. Szervezte a magyar legendák fellépéseit: LGT, Piramis, Zorán, Hobo. A rendszerváltás után a semmiből, a maga tehetségéből hozta össze Magyarország legnagyobb koncertszervező cégét, a Showtime Budapestet” – fogalmaz bejegyezésében az LMP társalapítója és egykori tagja, akihez bő két évtizedes munkakapcsolat, ismeretség, barátság fűzte hozzá.

Majd így folytatja megemlékezését: „Annyira csupaszív, hogy akik nem ismerik, nem gondolják, hogy üzletember. Néhány éve Marci rántotta le a leplet a kulturális Tao körüli umbuldákról. Tavaly, amikor szünetet tartott a járvány, Marci invitálta kávézójába, a Gusto Cafeba a »politikai hajléktalanokat«. Abban maradtunk, ha vége lesz ennek a pandémiás őrületnek, folytatjuk. Nincs folytatás: Marcival már biztosan nem. Nem a pandémiás őrületnek lett vége. Egyszer, évekkel ezelőtt, már szembe nézett halállal. Most, a Covid-dal már nem tudott megküzdeni” – zárja szavait Schiffer.

Brády Marci nincs többé.? A rendszerváltás előtt még a rendőrökkel küzdött. Aztán megvalósította álmait. Ő hozta...

Közzétette: Schiffer András2021. március 22., hétfő

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×