eur:
395.68
usd:
366.57
bux:
65672.55
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Instagram/parisjoejackson

Michael Jackson lánya, Paris kiadta első dalát

A 22 éves Paris Jackson Let Down című dala és a hozzá tartozó videó péntektől elérhető.

Paris Jackson Instagram-oldalán már bemutatott a dalból néhány rövid részletet, november közepén pedig a dalt tartalmazó debütáló lemez is megjelenik. A Wilted című lemezen 11 szám lesz hallható.

Michael Jackson és akkori felesége, Debbie Rowe lánya 1998-ban született, az elmúlt években modellként és színészként is dolgozott, emellett egy zenekar tagja is volt.

Paris Jackson elmondta, kezdetben csak egy szál gitárral zenélt a hálószobájában, majd egy szakítás utáni szívfájdalmából született meg szólóalbuma. Mindig is rajongott a zene iránt és maga is alkotott, de mostanáig vonakodott attól, hogy énekes-dalszerzőnek nevezze magát. Az általa játszott zenét alternatív folknak nevezi, mely távol áll az apja által képviselt műfajtól. Mint elmondta, az, hogy ő Michael Jackson lánya, hozzáad ahhoz a sebezhetőséghez, amelyet a személyes dalok világ elé tárása jelent.

A Let Down klipjében hosszú fehér ruhában táncolva látható. A videó tükrözi Paris Jackson horrorfilmek iránti rajongását. Az egyik visszatérő jelenet egy sötét erdőben játszódik, felidézve apja Thriller című világsikerének elemeit.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

fucking stoked to announce that my first single as a solo artist, let down, will be released this friday. so thankful to my close friends, family, and work colleagues for always supporting me and encouraging me to do what makes me the happiest, and that is making music. words can not express the gratitude i have for andy hull, robert mcdowell, and dan hannon for bringing this song to life and taking it to a level i could have never imagined. and of course, the people here online who have been so kind and supportive and loving. this song means a lot to me because even though it’s a small part in a much larger story, i poured my heart and soul into it. this song is my baby and i’ve found so much hope and healing through creating this, and i hope it brings joy to others. presave will be in my bio, more exciting news to come !! By: Paris jackson . . . #parisjackson #parisjoejackson #parisjacksonlove #princejackson #blanketjackson #princeparisblanket #scream #dangerous #neverland #mylove #mylife #michaeljackson #moonwalk #bad #thriller #moonwalker #garyindiana #parisjoe #joe #healtheworld #kingofpop #reidopop #ppb #mjforever #jackson5 #jacksons #paris #brasil #jacksonfamily

Paris-Michael K. Jackson☮ (@parisjoejackson) által megosztott bejegyzés,

Címlapról ajánljuk

Egyre több ország ismeri fel a menekülthelyzet tarthatatlanságát

A humanitárius hozzáférést és a migránsok menedékjogi helyzetét elemezte egy nemzetközi tanulmány, melynek készítői szakpolitikai intézkedéseket is javasolnak az érintett országok vezetőinek. A Migrációkutató Intézet vezető kutatója azt mondta az InfoRádióban, hogy a jelentés megerősíti, egyre több nyugati kormányzat ébred rá, milyen veszélyei lehetnek az illegális migrációnak, ugyanakkor Tárik Meszár szerint az elemzés több megállapítása is ellentmondásos.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Jó sztorik a magyar tőzsdén

Jó sztorik a magyar tőzsdén

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően Európában óvatos emelkedéssel indult a nap,  Amerikában pedig mínuszos nyitásra van kilátás. A magyar piacon jó ma a hangulat, izgalmas befektetési sztorikban nincs hiány: jelentős pluszban áll a Waberer's részvénye, miután kiderült, hogy a társaság sikeresen lezárta a szerb disztribúciós piac meghatározó szereplőjének, az MD International többségi részesedésének felvásárlását. Ezen felül magas forgalom mellett emelkedik a PannErgy részvénye is, miután rekord évről tudott beszámolni a társaság bevétel és profit szinten is. Ami a gazdasági eseményeket illeti, ma az USA-ban a lakáspiaci adatok mellett az 5 éves inflációs várakozásokat is közzéteszik. Legutóbb növekedtek a várakozások, ami semmiképp nem jó hír a Fed számára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×