eur:
393.1
usd:
366.77
bux:
66587.13
2024. április 25. csütörtök Márk
Anasztaszija Trusina kézenállásszáma a Fővárosi Nagycirkusz Repülőcirkusz című műsorának próbáján 2019. április 19-én.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

A múlt század elejére repít a Cirkuszok éjszakája

A Fővárosi Nagycirkusz Vastag Tamással, fiatal artistákkal, a Repülőcirkusz elnevezésű show-jával és kiállítással várja a közönséget szombaton.

Immáron hét éves múltra tekint vissza a Cirkuszok éjszakája programsorozat, amellyel a szervezők a cirkuszművészetet kívánják közelebb hozni a nézők számára. Ebben partnerre találtak az utazó magáncirkuszokban is, főként a Magyar Nemzeti Cirkuszban, a Richter Flórián Cirkuszban, valamint az Eötvös Cirkuszban – fogalmazott az InfoRádiónak a Fővárosi Nagycirkusz szakmai vezetője.

"Nagyon jó hangulata van, nagyon kedvelik a nézők, így tulajdonképpen könnyű dolgunk van" – emelte ki Graeser József.

A Fővárosi Nagycirkuszban jelenleg a Kristóf Krisztián artistaművész nevével fémjelzett Repülőcirkusz című show-ja látható, amely a 20-as, 30-as évek klasszikus cirkuszi hangulatát idézi. A szombati napon ennek az előadásnak a négy és fél órára meghosszabbított verzióját tekinthetik meg az érdeklődők.

Graeser József szerint abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy idén olyan fiatal magyar artistaművészekkel tudják kibővíteni a programot, akik a közelmúltban végeztek a Baross Imre Artistaképzőben, de már több neves külföldi cirkuszban is megmutatták tehetségüket.

A Cirkuszok éjszakája sztárvendége Vastag Tamás énekes lesz,

akinek a felesége a Baross Imre Artistaképzőben tanít.

Az előadás négy felvonásos lesz, a szünetekben pedig megtekinthető lesz az aulában a Fővárosi Nagycirkusz 130 éves múltjára visszatekintő kiállítás, tette hozzá a szakmai vezető.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×