eur:
388.66
usd:
360.55
bux:
68561.82
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

World Press Photo kiállítás és három basszusgitáros ősszel a Millenárison

World Press Photo kiállítás, világzenei és jazzkoncertek, valamint családi és gyermekprogramok szerepelnek a Millenáris őszi programjai között - mondta el az InfoRádiónak Kirchkeszner Ágnes programigazgató.

Sűrű lesz a szeptember a Millenárison. Hatodikán az "Egyszer volt Budán" fesztivállal kezdenek, szombatonként folytatódnak a sikeres családi programok. Tizenharmadikán játékos évnyitón vehetnek részt az érdeklődők, akiket vasárnaponként interaktív matinéval várnak majd.

Anna Toth júliusban megnyílt kiállítása is októberig látogatható. Szeptember 19-től pedig egy hónapon keresztül lesz látható a Word Press Photo kiállítás. Zenei téren a belga női zenekar, a Zap Mama szeptember 12-i koncertje lesz a Millenáris legnagyobb dobása, 12-én pedig egy spanyol különlegesség, a La Shica lép föl - mondta el az InfoRádiónak Kirchkeszner Ágnes programigazgató.

Október 26-án pedig az SMV, Stanley Clark, Marcus Miller és Victor Wooten basszusgitárosok projektje készül elkápráztatni a virtuóz gitárzene rajongóit.

Hanganyag: Oláh András

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Az új programjáról dönt a CDU – Angela Merkelnek csak a szelleme kísért a kongresszuson

A korábban kiszivárgott tervezet szerint több területen is szembe megy a korábbi merkeli politikával a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új programja, amelyet a küldöttek fogadnak el a párt hétfőn kezdődött háromnapos kongresszusán. A tanácskozáson nincs is jelen a korábbi pártelnök- kancellár, de a kongresszusra korábbi politikája közvetve mégis rányomta bélyegét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Kulcsfontosságú szint alatt a forint

Kulcsfontosságú szint alatt a forint

Pénteken az amerikai munkaerőpiaci adatok a forint piacán is nagyobb kilengéseket okoztak, ezt követően hétfő reggel egyelőre erősödésben van a magyar fizetőeszköz a vezető devizákhoz képest a reggeli enyhe gyengülés után. Gazdasági események szempontjából különösen a csütörtöki és pénteki nap hozhat nagyobb mozgásokat a forint piacán, ugyanis fontos magyar államháztartási és inflációs adatok kerülnek majd publikálásra. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×