eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Placido Domingo Pécsett énekel

José Carreras után idén Placido Domingo lép fel a "Világsztárok Pécs színpadán" koncertsorozat keretében. A világhírű spanyol tenor koncertje szombaton este nyolckor kezdődik a pécsi Expo Centerben.

Puccini, Verdi és Mascagni legnépszerűbb operáiból énekel majd áriákat pécsi koncertjén Placido Domingo, ám a tenor számos olasz és spanyol nyelvű dallal is készül - mondta az InfoRádiónak a rendezvény szervezője.

A koncerten Placido Domingo vendége lesz többek között Ana María Martinez, a Puerto Rico-i születésű, Grammy-díjas koloratúrszoprán - tette hozzá Magoni Zsolt.

A művész a Pannon Filharmonikusokkal lép színpadra, akiket Eugene Kohn, Maria Callas egykori zongorakísérője dirigálja majd - fűzte hozzá a koncertszervező.

Magoni Zsolt elmondta: Placido Domingo harmadik magyarországi koncertje lesz a pécsi; a művész eddig összesen hatszor látogatott hazánkba.

Hanganyag: Oláh András

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Internetes reklámok formájában és a közösségi oldalakon sokszor láthatnak a felhasználok olyan hirdetéseket, amelyek arról szólnak, hogy a különböző gyógygombákat, növényeket vagy gyümölcsöket nagy koncentrátumban tartalmazó étrend-kiegészítők alkalmasak a súlyos, akár daganatos betegségek gyógyítására, megelőzésére. De vajon mit hihetünk el ezekből és mit nem?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×