eur:
389.32
usd:
362.75
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

"Lehet harmonikus házasságban több gyerekkel boldogan élni"

Apává lenni nem nehéz, de apának lenni már igazi kihívást jelent - vallja nemrég megjelent Apa-kép-írás című könyvében Süveges Gergő, a Magyar Televízió műsorvezetője, aki kötetével meg akarja mutatni, hogy kapaszkodót és boldogságot jelent házasságban és hűségben élni.

Sok a megbillenő házasság, a romló kapcsolat, a diszharmónia, és sok az árván felnövő gyerek, akiknek ugyan mindkét szülője él, ám a gyermekekre nincs idő, türelem , szeretet, energia és figyelem - mondta az InfoRádiónak Süveges Gergő, aki akkor kezdte el írogatni történeteit, amikor Borka lánya fél éves volt.

A szövegek a Magyar Televízió honlapjára kerültek fel kéthetenként, ezekből a történetekből áll össze az Apa-kép-írás című kötet. A szövegek 4-5 év termései, eközben még két gyereke született a szerzőnek.

A műsorvezető elmondta: ezzel a könyvvel azt az örömet szeretné továbbadni, hogy lehet ép családban, harmonikus házasságban több gyerekkel boldogan élni.

A könyv azon túl, hogy szórakoztató, nagyon derűs és sokat lehet belőle meríteni és tanulni, talán azt is megmutatja, hogy házasságban, családban és hűségben élni, felelősséget vállalni nem béklyót, hanem kapaszkodót és boldogságot jelent - véli Süveges Gergő, aki folytatja a történetek írását, de még nem tudja, hogy lesz-e újabb kötet.

Hanganyag: Sárközi Lóránt

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×