eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Beolvas egymásnak a két jeles író - Závada és Nádasdy kettőse

Pénteken igazi irodalmi csemege várja Budapesten, a Ráday utcában az érdeklődőket 15 órakor: Závada Pál Idegen testünk című új könyvéből Nádasdy Ádám olvas fel, cserében Závada Pál Nádasdy Ádám szövegeket ad elő.

A Ráday utcában is zajlanak az Ünnepi Könyvhéthez kapcsolódó rendezvények a hétvégén - mondta az InfoRádiónak Orbán György, a Ráday Könyvesház vezetője.

Pénteken igazi irodalmi csemege várja azokat, akik a Ráday utcába érkeznek: 15 órakor Závada Pál Idegen testünk című új könyvéből Nádasdy Ádám olvas fel, cserében Závada Pál Nádasdy Ádám szövegeket ad elő.

Délután Zalán Tibor bemutatja Haiku-könyvét, és dedikál is.

Este 19.30-tól a Stúdió K-ban Nagy András Camille című monodrámája lesz látható, amely Auguste Rodin modelljéről szól.

Pénteken és szombaton este, a hagyományoknak megfelelően a Könyvhét eseményei mellett a Ráday utcában filmes programok is zajlanak. A dokumentumfilm-rendezők átadják a kamera-díjat, és filmeket vetítenek.

Szombaton délelőtt sok gyerekprogram lesz, továbbá nyitott könyvsátrak - tudtuk meg Orbán Györgytől. A szombat délután fő eseménye a Közeli más - Írások Dél-kelet Európából című balkáni antológia bemutatása. A programot délszláv zene színesíti.

Vasárnap is lesz egy pompás gyermekprogram: a Stúdió K bemutatja Zalán Tibor "antik" mesejátékát, Rettentő görög vitéz címen. A napot 18 órától a műfordítók egyesületének irodalmi estje zárja.

Hanganyag: Sárközi Lóránt

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 18:23
×
×
×
×