eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Dixie kocsma és -fesztivál a Benkó Dixieland Banddel

Szerda este rendezi meg a Budapest Dixieland Fesztivált a Benkó Dixieland Band a Budapest Sportarénában. Itt lesz majd a világ legnagyobb dixie kocsmája, és itt ünnepel majd a műszaki értelmiség is - mondta az InfoRádiónak Benkó Sándor, a zenekar vezetője.

Kilencedik alkalommal ad tavaszi koncertet a Budapest Sportarénában - illetve annak elődjében, a leégett Budapest Sportcsarnokban - a Benkó Dixieland Band, ahol a Budapest Dixieland Fesztivál idén negyedszer, míg a Műszaki Értelmiség Napja másodszor kerül megrendezésre - mondta az InfoRádiónak Benkó Sándor, a zenekar művészeti vezetője.

A zenész hozzátette: a rendezvényen a Benkó Dixieland Band mellett fellép majd a Miskolc Dixieland Band, a Lucky Boys Shuffle Band, a Police Big Band, valamint a Dániából érkező zenekar, a Scandinavian Rhythm Boys.

A Benkó Dixieland Band vendégszólistái többek között Berki Tamás és Mycheller Myrtill lesznek - fűzte hozzá Benkó Sándor.

Hanganyag: Sárközi Lóránt

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Évtizedes trendet fordított meg a koronavírus-válság

Évtizedes trendet fordított meg a koronavírus-válság

A Covid okozta demográfiai hatások világszerte a felnőttkori halálozás növekedését és a várható élettartam csökkenését váltották ki – állapította meg a neves brit orvosi folyóiratban, a Lancetben pár hete megjelent globális betegségteher-tanulmány (Global Burden of Diseases Study 2021), amely az 1950 és 2021 közötti időszak globális demográfiai változásait, beleértve a Covid-járvány 2020–2021-es időszakának hatásait elemezte.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 14:18
×
×
×
×