eur:
393.84
usd:
367.93
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Világsztárok elkeseredett, véres küzdelme

Alighanem rocktörténelmi nap lesz a hétfői, amikor egyszerre kerül a boltokba a Beatles, a U2 és az Oasis új válogatás lemeze. A küzdelmet a rajongók döntik majd el, és a győztest alighanem már vasárnap - amikor kijönnek az első heti adatok - megkoronázzák.

A legnagyobb brit könnyűzenei áruházláncban csak Szuperhétfőként emlegetett nap a könnyűzene történelmének egyik legizgalmasabb pillanata lesz - egyszerre jelenik ugyanis meg a Beatles, a U2 és az Oasis új lemeze.

A Beatles a las vegasi Cirque Du Soleil produkciójához készített válogatást (Love) jelentet meg, digitálisan újrakevert dalokkal. A siker biztos: az együttes nevével 36 évvel megszűnése után is szinte bármit el lehet adni.

A U2 egy 18 singlet tartalmazó lemezt dob piacra (biztos, hogy a zene jobb lesz, mint az album címe, ami U218), olyan sikerekkel, mint az I Still Haven't Found What I'm Looking For, Pride (In The Name Of Love) vagy a New Year's Day. Lévén a U2 elismerten egyike a világ legjelentősebb zenekarainak, a siker itt is biztosra vehető.

Európából nézve talán az Oasis tűnik a legkevésbé esélyesnek, érdekes viszont, hogy Nagy-Britanniában sokan az ő végső győzelmüket tippelik. A britpop egyik legendás zenekara dupla válogatásalbummal jelentkezik, melyen az elmúlt évtized legnagyobb slágerei sorjáznak majd, ráadásul egy ajándék DVD-t is mellékelnek.

Liam és Noel Gallagher korábban többször is magabiztosan nyilatkozták, hogy ők a világ legjobb zenekara. Most majd kiderül...

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?

Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?

Ismét mozgolódik a magán-nyugdíjpénztári piac, a meglévő négy szolgáltató száma lefeleződik: nyártól már csak a Budapest és a Horizont Magánnyugdíjpénztár marad. A számok azt mutatják, hogy magasabb összegre lett jogosult a megmaradt 51 ezer pénztári tag, mint az a több mint 3 millió, aki 13 éve a kilépés mellett döntött. Csakhogy a maradóknak is választaniuk kell, ha elérik a nyugdíjkorhatárt, és úgy tűnik, hacsak nem haladja meg jelentősen a pénztári járadék összege az állami nyugdíjat, érdemesebb inkább a visszalépés mellett dönteni. Mutatunk egy hüvelykujjszabályt, ami segíthet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×