eur:
392.9
usd:
366.56
bux:
66540.3
2024. április 25. csütörtök Márk

McCartney: két évig képtelen voltam bármire

Sir Paul McCartney egy interjúban bevallotta, hogy első felsége halála után két évig képtelen volt zenét szerezni vagy előadni. Az ex-Beatle most új lemezen dolgozik, de magánéletéről nem hajlandó beszélni.

Sir Paul McCartney éppen egy kórusra és nagyzenekarra szánt klasszikus művön dolgozott, amikor első felesége, Linda mellrákban elhunyt 1998 áprilisában. A mű (Tekintsetek a szívemre!) hétfőn kerül a boltokba.

A 64 éves művész az interjúban arról is beszél, hogy miként próbálta meg kiírni magából gyászát. "Két évig képtelen voltam bármire, tényleg. Csak gyászoltam. Amikor sikerült ebből kikeverednem, akkor pedig csak szomorú darabokat tudtam írni" - fogalmazott Sir Paul.

Az ex-Beatle jelenleg egy poplemezen dolgozik, azt mondja, sikerült kiírnia magából a szomorúságot. "Amikor azon kezdtem gondolkodni, hogy mit szeretnék a szavakkal kifejezni, leírtam egy csomó, engem foglalkoztató dolgot, az igazságról és szeretetről, őszinteségről és kedvességről - amik fontosak az életemben" - mondta McCartney.

Az interjúban a zenész nem beszélt második feleségéről, Heather Millsről, akivel jelenleg is zajlik nagy botrányt kavaró válópere.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg

Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg

Hosszas huzavonát követően az amerikai képviselőház végül elfogadta az Ukrajnának szánt gigantikus, mintegy 60,8 milliárd dollárnyi segélycsomagot. A hírek szerint a nyugati fegyverek gyorsan a frontra érkezhetnek, hozzájárulva ezzel az ukrán csapatokat érintő súlyos ellátási problémák enyhítéséhez. Kijev azonban egy olyan nehézséggel küzd, amelyen nem tud segíteni Washington sem, ez pedig a harcoló alakulatokat érintő létszámhiány gondja.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×