eur:
394.51
usd:
358.7
bux:
72282.1
2024. augusztus 16. péntek Ábrahám
Berlin, 2018. február 23.Ed Sheeran brit énekes-dalszerző a Songwriter című film bemutatója alkalmából tartott sajtótájékoztatón a 68. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon 2018. február 23-án. A Sheeran életéről szóló filmet unokatestvére, Murray Cummings rendezte. (MTI/EPA/Clemens Bilan)
Nyitókép: MTI/EPA/Clemens Bilan

Ed Sheeran megvalósította „minden futballszurkoló álmát”

Tulajdonrészt vásárolt az angol labdarúgó élvonalba frissen feljutott Ipswich Townban a többszörös Grammy-díjas angol énekes, dalszövegíró, Ed Sheeran.

A klub a honlapján úgy fogalmazott, a művész megvalósította „minden futballszurkoló álmát”, amikor 1,4 százalékos kisebbségi részesedést szerzett az egyesületben, amelyért gyermekkora óta rajong.

A 33 éves Sheeran – aki gyakran a helyszínen tekinti meg a csapat mérkőzéseit – nem kerül be az igazgatótanácsba, de exkluzív boxa lesz majd a Portman Road Stadionban – közölte a klub.

„Suffolkban éltem három éves korom óta, s bár beutaztam a világot, a nagyvárosokban gyakran kívülállónak érzem magam, míg Suffolkban és Ipswichben mindig otthon vagyok és biztonságban érzem magam. Nagyszerű dolog az Ipswich Town szurkolójának lenni” – fogalmazott a világsztár.

Az Ipswich, amely az előző idényben a második helyen végzett a Championshipben, ezzel automatikusan feljutott, szombaton, hazai pályán, a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Liverpool ellen kezdi a Premier League új szezonját.

Címlapról ajánljuk

Tálas Péter: kettős célja volt Ukrajnának a kurszki hadműveletekkel

A Kurszki régióba történő ukrán benyomulás ugyan a háború menetét nem változtatja meg, de kellemetlen presztízsveszteséget okozott Oroszországnak – értékelt az InfoRádió Aréna című műsorában Tálas Péter, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének egyetemi docense. Beszélt az európai fegyverkezés szerepéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.21. szerda, 18:00
Fekete Rajmund
történész, a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 16. 17:23
2024. augusztus 16. 16:56
×
×
×
×