eur:
392.8
usd:
369.13
bux:
67289.07
2024. április 13. szombat Ida
V. Harald norvég király és felesége, Szonja királyné érkezik a II. Margit dán királynő trónra lépésének 50. évfordulója alkalmából tartandó díszvacsorára a koppenhágai Christiansborg-palotában 2022. szeptember 11-én. Dánia 82 éves uralkodóját 1972. január 14-én koronázták meg.
Nyitókép: MTI/EPA/Ritzau/Mads Claus Rasmussen

Kórházba került a norvég király

Malajziában kapott fertőzést V. Harald.

Európa legidősebb, 87 éves uralkodója az oslói udvar keddi közleménye szerint magánúton tartózkodik a délkelet-ázsiai országban. Megjegyezték továbbá, hogy "jó ellátásban részesül mind a malajziai, mind a norvég egészségügyi személyzet részéről".Az 1991 óta uralkodó Harald az elmúlt években többször került kórházba különböző fertőzések miatt, és szívműtéten is átesett. Mint azt az AP hírügynökség megírta, a mostani esetet megelőzően legutóbb január végén kényszerült betegszabadságra egy légúti fertőzés következtében. Szintén fertőzéses eredetű panaszokkal kezelték kórházban tavaly augusztusban és decemberben − írta a hazipatika.com.

Címlapról ajánljuk
Fáklyával állunk az alagút végén – új albummal készül Leslie Mándoki

"Fáklyával állunk az alagút végén" – új albummal készül Leslie Mándoki

Új albummal jelentkezik május 10-én a 30 éves Mandoki Soulmates. A lemez a digitális csalások és átverések korszakában a “visszatérés az analóghoz” életérzést hivatott bemutatni, az albumot ugyanis teljesen analóg módon vették fel és állították elő. A dalszövegek a kortárs világválságokat célozzák meg. Az InfoRádió a dalszerző-producer-énekest kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.15. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×