eur:
391.25
usd:
366.54
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Nyitókép: Forrás: timisoara2023.eu

Újabb színésznő sérült meg a színpadi díszlet miatt - ezúttal Temesváron

Ráborult a díszlet a 38 éves színművészre előadás közben, a rendőrség egyelőre még vizsgálja, mi okozhatta a balesetet.

Megsérült a Temesvári Német Színház színésznője, Török Olga, amikor a vasárnap esti Cseresznyéskert előadás közben rázuhant a díszlet - írja a Libertatea híre alapján a Transtelex. Az előadás természetesen félbeszakadt, a színésznőt kórházba szállították.

Mint írja a lap, a rendőrség közleménye szerint vasárnap este 20 óra 12 perckor riasztották őket azzal, hogy a Német Színházban megsérült egy személy. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy az előadás során egy fából készült díszletelem, amit két férfi biztosított leesett / ledőlt, és megsebesített egy 38 éves nőt, akit szakorvosi ellátásra kórházba szállítottak. A díszletet biztosító/támasztó két férfi is megsérült a balesetben, de őket nem kellett kórházba szállítani.

Büntetőeljárást indítottak a munkavédelmi előírások be nem tartása miatt, a körülményeket még vizsgálják a hatóságok.

A Temesvári Német Színház közleményben reagált a hírre: ők azt írják, a balesetben érintett egyik színpadi munkás megbotlott, és esés közben rántotta magával a díszletelemet, ami megsebesítette a kollégáját. Azt nem írják ugyan, hogy Török Olga színésznőnek pontosan milyen sérülései vannak, csak annyit jegyeznek meg, vasárnap esete már elhagyhatta a kórházat.

Azt állítják, az esetről értesítették a Temes megyei Munkaügyi Felügyelőséget, és belső vizsgálatot is indítottak a baleset körülményeinek a felderítésére - írja a lap.

A román portál azt is megjegyzi, hogy nem a temesvári volt az egyetlen színházi baleset a hétvégén Romániában. Szombaton a Bukaresti Nemzeti Színházban Marius Manole színész szenvedett balesetet egy előadás során.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Európában a Volkswagen kedvezőtlen számait követően az autógyártók vezették az esést, ezt követően pedig az amerikai tőzsdék is egyre nagyobb mínuszban vannak a vártnál kedvezőbb béradatok publikálását követően. A befektetők eközben már a piaczárást követő gyorsjelentésekre is figyelnek a holnapi kamatdöntés előtt: az Amazon, az MAD, és a Supermicro egyaránt a keddi zárást követően teszi közzé legfrissebb számait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×