eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Rendőrök vizsgálják az autót, amelyben holtan találták Li Szun Kjun dél-koreai színészt egy szöuli parkban 2023. december 27-én. A 48 éves színész a vizsgálatok szerint öngyilkosságot követett el. Li Szun-kjun ellen kábítószerfogyasztás miatt nyomoztak a dél-koreai hatóságok. A színész leginkább az Oscar-díjas Élősködők című filmben nyújtott alakításáról vált ismertté.
Nyitókép: MTI/EPA/YNA

A rendőrségen razziáztak az Élősködők sztárjának halála miatt

A dél-koreai nyomozóhatóságok kedden razziát tartottak az incshoni rendőrségen az I Szongjun, az Élősködők című film egyik szereplőjének öngyilkossága miatt indított eljárásban - közölték a helyi hatóságok.

A Kjonggi tartományi rendőrség a bizonyítékok begyűjtése érdekében nyomozókat küldött az Incshon városi rendőrségre. A gyanú szerint az ottani rendőrség kiszivárogtatta I kihallgatási ütemtervének részleteit a médiának, így a kihallgatása nagy nyilvánosságot kapott.

Az Élősködők című filmből ismert színészt tavaly december 27-én holtan találták az autójában, Szöulban, néhány nappal az után, hogy a rendőrség harmadszor is kihallgatta a marihuána és más illegális kábítószerek használatának gyanúja miatt indított eljárásban.

Az értesülések szerint a keddi razzia során a nyomozóhatóság lefoglalta az incshoni rendőrség kábítószeres ügyekkel foglalkozó részlegén dolgozók mobiltelefonjait, valamint az I nyomozására vonatkozó dokumentumokat is.

A rendőrség a tervek szerint ezután elemzi a lefoglalt anyagokat, hogy megállapítsa, átadtak-e belsős nyomozati információkat bizonyos sajtóorgánumoknak.

A hatóságok ezen felül kedden vádat emeltek azon két nő ellen, akik kábítószerügyével kapcsolatban zsarolták I Szongjunt és összesen 350 millió vont (92 millió forint) csaltak ki a színésztől.

(A nyitókép illusztráció.)

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×