eur:
389.76
usd:
365.15
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay

Karácsonyi halál az étteremben

Egy 20 év körüli férfi meghalt, egy másik férfi pedig súlyosan megsérült egy dublini étteremben történt lövöldözésben.

A támadás a dublini Browne's Steakhouse-ban történt. A két férfit a James Connolly Memorial Kórházba szállították, ahol a 20 év körüli férfit nem élte túl sérüléseit – írja a BBC alapján az Index.

Az ír rendőrség közlése szerint a másik 40 év körüli férfit lőtt sebekkel kezelik, állapota súlyos.

Helen McEntee ír igazságügyi miniszter elítélte a lövöldözést. „Ez a fajta gonoszság elképzelhetetlen emberi szenvedést eredményezett idén karácsonykor. Különösen undorító, hogy ilyen erőszakot követett valaki, miközben családok gyűltek össze az étteremben” – fogalmazott.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Erősödik a forint

Erősödik a forint

Szerdán, azaz május elsején tartja kamatdöntő ülését az amerikai Fed, amelyet este 8 órakor ismerünk meg, és amint ma reggeli elemzésünkben rámutattunk: kulcsfontosságú az, hogy milyen üzeneteket fogalmaz meg a jegybank, amelyek világszerte komoly kilengéseket okozhatnak. A dollár kedd délután óta határozottan erősödött az euróval szemben, de ez egyelőre nem viselte meg a forintot. Sőt, szerda reggel meglódult az illikvid kereskedés mellett, és a jelek szerint készül letörni egy fontos technikai szintet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×