eur:
389.31
usd:
362.2
bux:
67941.95
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Shards of car glass on the asphalt road.
Nyitókép: Berezko/Getty Images

Kiugratott a parkolóházból a részeg sofőr – videó

Egy nyolcszintes parkolóház harmadik emeletéről, körülbelül 13 méteres magasságból, zuhant az utcára egy Volkswagen Touareg a napokban Moszkvában.

Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi okozta a balesetet, de a közeli térfigyelő kamera felvételei alapján úgy tűnik, hogy a sofőr nem próbálta megállítani az autót, mielőtt az átszakította a parkolóház korlátját. Bár a korlát kissé lassított az autón, de a zuhanást nem tudta megakadályozni – számolt be a Totalcar.hu a New York Postra hivatkozva.

Mint írják, a Touareg viszont jól vizsgázott: az SUV-t vezető sofőr karcolás nélkül úszta meg az esést, a kocsinak pedig csak az eleje és a teteje sérült meg. Ráadásul a hobbiterepjáró a zuhanás után a kerekein állt meg, így könnyedén ki tudott belőle szállni a férfi, akit a kiérkező mentők megvizsgáltak, de az ijedtségen kívül más baja nem esett, ezért nem szállították kórházba.

Viszont a rendőrök megszondáztatták és megállapították, hogy erősen ittas volt. Még vizsgálják a baleset körülményeit, és a sofőr ellen ittasvezetés miatt eljárást indítottak.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×