eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Ukrán határőrök járőröznek az Oroszországgal határos északkeleti Szumi régióban 2023. november 24-én, az Ukrajna elleni orosz háború alatt. Az ukrán és az orosz állásokat körülbelül három kilométer választja el egymástól. Az orosz csapatok 2022 tavaszán kivonultak Szumi régióból, de a szemben álló felek naponta támadják egymást.
Nyitókép: Hanna Arhirova

Az ukrán frontvonalba vitték a magyar segítséget

A harci zónákban tartózkodó katonák és civilek számára vásárolt termopulóvereket a Magyar Mérnöki Kamara.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Mérnöki Kamara vezetője arról számolt be, hogy a magyarországi regionális mérnökkamarák képviselői 3,5 millió forint humanitárius segélyt gyűjtöttek össze. Az adományt a Krisztus családja Jótékonysági Alapítvány önkénteseinek adták át, akik december 18-án szállítják ki azokba a régiókba, ahol harcok dúlnak - olvasható a karpatalja.ma-n.

Bezzeg János tájékoztatása szerint az Országos Mérnöki Kamara a teljes körű invázió kezdete óta gyűjt humanitárius segélyeket. Ez a második ilyen humanitárius segítségnyújtás. Ezúttal

1500 darab termopulóvert vásároltak.

A Krisztus családja Jótékonysági Alapítvány igazgatója, Rudolf Balazsinec szerint még soha nem kaptak ekkora összegű támogatást.

Az önkéntesek a meleg ruházat mellé kávét, édességet és kézmelegítőt is pakolnak majd a csomagokba.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×