eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Ukrán Nemzeti Rendőrség/Facebook

Gránátokat robbantott egy képviselő egy kárpátaljai község tanácsának ülésén

Felrobbantott három kézigránátot egy helyi képviselő Kárpátalján, a Huszti járási Kerecke község tanácsának ülésén pénteken, az elkövető a helyszínen meghalt, huszonhatan megsebesültek, közülük hatnak az állapota válságos – közölte a Nemzeti Rendőrség Kárpátaljai Főosztályának sajtószolgálata.

A rendőrséghez kijevi idő szerint 11 óra 37 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a helyi tanács ülésén az egyik képviselő gránátokat robbantott fel, aminek következtében a helyszínen életét vesztette. A rendőrség szakértők bevonásával azonnal elkezdte a nyomozást.

A helyszínen készült, az interneten megosztott videón látható, hogy a tanácsterembe belépő férfi egy darabig az ajtóban állt, majd három kézigránátot vett elő a zsebéből, és a képviselők asztalai felé dobta azokat, amit szinte azonnal több detonáció követett.

A rendőrség fegyverek, lőszerek, illetve robbanóanyagok törvénytelen használatának ügyében indított nyomozást, míg Ukrajna Biztonsági Szolgálata (SZBU) terrorcselekményként jár el az ügyben.

Viktor Mikita, a Kárpátaljai Megyei Katonai Közigazgatás vezetője hivatalos közösségi oldalán közölte, hogy halaszthatatlan operatív döntések meghozatala céljából összehívták a megyei védelmi tanács rendkívüli ülését.

Címlapról ajánljuk
Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Sokkal több a megműveletlen hazai szőlőterület, mint a korábbi években. A probléma mára a nagy hagyományokkal és presztízzsel rendelkező borvidékeket is elérte. Az Agrárszektor főszerkesztője azt mondta az InfoRádióban, hogy folyamatosan romlik a munkaerő minősége is, miközben egyre több gazdaság veszteséges, így valószínűleg nehéz évek várnak a magyar borágazatra.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×