eur:
380.24
usd:
351.17
bux:
58509.85
2023. december 4. hétfő Barbara, Borbála
Nyitókép: Facebook/Kráter Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Fél napot, egy teljes éjszakát szenvedett egy fa alá szorulva egy kiránduló - képek

Az egész éjszakát ott töltötte szoult helyzetében, megsérülve, és egészen kihűlt.

Közel 12 órát töltött egy fa alá szorulva egy bajba jutott férfi a Ság-hegyen. A Kráter Önkéntes Tűzoltó Egyesület szombat reggel fél nyolc előtt kapta a riasztást, miszerint egy férfi segítségért kiabál a Ság-hegyen. A Celldömölki Önkormányzati Tűzoltóság egységével, valamit a rendőrséggel és a mentőkkel felkutatták a bajba jutott férfit, aki a turista útvonalon megbotlott, majd az erdős meredek hegyoldalon közel 10 métert csúszott és egy bokros, fás területen egy kidőlt fa alá szorult - írta a közösségi oldalán az önkéntes szervezet.

A sérültet kiszabadították a fa fogságából, a hegyoldalról biztonságos területre vitték és átadták a mentőknek. Mindezt szakadó esőben és meredek, csúszós talajon kellett végrehajtaniuk.

Úgy tudni, hogy a bajba jutott férfi súlyosan megsérült és a testhőmérséklete is nagyon alacsony volt.

Címlapról ajánljuk
Ha Venezuela támad: képtelenek vagyunk katonailag megvédeni magunkat
Újabb háború

Ha Venezuela támad: "képtelenek vagyunk katonailag megvédeni magunkat"

A venezuelai népszavazás résztvevőinek 95 százaléka támogatta, hogy annektálják a szomszédos Guyana területének Magyarországnál is nagyobb részét. Maduro elnök szerint az egykori brit gyarmat – a bírósági döntések ellenére – jogtalanul jutott hozzá ehhez a földhöz. Szvetnik Endre kérdezte Orin Gordon guyanai újságírót, hogyan fogadják azt, ha a szomszéd megtámadja őket.

Nagy Márton: egyszerre lehet egyensúly és növekedés, ez most a cél

Rengeteg kérdést kell tisztázni, de az év végéig le szeretnénk zárni az adásvétel aláírását. A következő hetekben felszáll a füst – mondta az Budapest Airport küszöbön álló megvásárlásáról Nagy Márton az InfoRádió Aréna című műsorában. A gazdaságfejlesztési miniszter beszélt az inflációs várakozásokról, a fogyasztás fellendüléséről, a növekedési kilátásokról és az uniós pénzek nélküli működésről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.05. kedd, 18:00
Kunhalmi Ágnes
a Magyar Szocialista Párt társelnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×