eur:
392.85
usd:
368.3
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
fotó: szlovák rendőrség
Nyitókép: szlovák rendőrség

A szlovákoknál is sztrádabalesetet okozott a porvihar

Pozsonyban a mindkét irányban lezárták a forgalmat a Čunovo és a D4-es autópálya kereszteződése közötti szakaszt homokvihar és minimális látási viszony miatt - jelentette tegnap a szlovák rendőrség.

Pozsonynál is hatalmas porvihar volt tegnap, de az ottani rendőrség lezárt egy autópálya-szakaszt. Később megnyitották a Čunovo - Rajka és Pozsony közötti határátkelő között a D2-es autópályát.

A parameter.sk beszámolt a csallóközi viharról. Azt írják, hogy Somorján legalább 25 fa kidőlt a város területén, továbbiaknak az ágaik törtek le. Közölték azt is, hogy biztonsági okokból visszavonásig szigorúan tilos belépni a somorjai és a tejfalusi temető területére, és arra kértek mindenkit, ne látogassanak a Pomléba sem.

A magyarországi porvihar miatti balesetről folyamatosan beszámoltunk. Ebben több mint 40 jármű ütközött és közülük 21 kigyulladt meghalt egy ember. Harminckilencet pedig kórházba kellett vinni.

A közösségi médiában sokan felvetették, hogy miért nem zárták le az M1-est. Ezzel kapcsolatban a hvg.hu azt írja, az MKIF kommunikációs osztálya, hogy „a hatóság részéről nem merült fel a forgalom korlátozásának kérdése”. Hozzátették: „a gyorsforgalmi utak üzemeltetőjeként, tájékoztatni és figyelmeztetni tudjuk az utazókat. Ezt az M1-es autópályán is megtettük.”

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×