eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
2015. május 7-én Los Angelesben, a TCL Chinese Színházban készített kép Lisa Marie Presley amerikai énekesnőről, Elvis Presley néhai amerikai énekes egyetlen lányáról, aki 2023. január 12-én, 54 éves korában elhunyt.
Nyitókép: MTI/EPA/Jimmy Morris

Kiderült, miért halt meg Lisa Marie Presley

A kórházban kapott második szívroham okozta Lisa Marie Presley halálát.

Mint ahogy arról korábban az Infostart is beszámolt, Lisa Marie Presley, Elvis és Priscilla Presley egyetlen gyermeke csütörtökön, 54 éves korában elhunyt.

Lisa Marie Presley kedd este Priscilla Presley társaságában még részt vett a Golden Globe-gálán Beverly Hillsben. Az énekesnő aztán szívrohamot kapott a kaliforniai Calabasasben található otthonában, ahol házvezetőnője talált rá eszméletlen állapotban.

A Daily Mail úgy tudja, amikor a mentők a helyszínre érkeztek, Presley-nek még volt pulzusa, mire azonban beértek vele a kórházba, már beállt nála az agyhalál – írja a hirado.hu.

Mesterséges kómában, gépek segítségével tartották életben, állapotát látva családja hivatalos dokumentumban kötötte ki, hogy ne élesszék újra.

Presley a kórházban a lap szerint újabb szívrohamot kapott, halálát végül is ez okozta.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Felemás hangulatban telt a kereskedés reggel Ázsiában, de az európai tőzsdéken már látszik némi hangulatjavulás a hét korábbi részében látott eséshez képest. Megérkeztek ma a havi amerikai PCE-adatok, amelyek a várakozásoknak megfelelően az infláció további lassulását mutatták, ám mivel a tegnap megjelent második negyedéves adat már magában foglalta a júniust is, így nagy meglepetése nem lehetett számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×