eur:
385.52
usd:
355.95
bux:
69305.72
2024. május 24. péntek Eliza, Eszter
2015. május 7-én Los Angelesben, a TCL Chinese Színházban készített kép Lisa Marie Presley amerikai énekesnőről, Elvis Presley néhai amerikai énekes egyetlen lányáról, aki 2023. január 12-én, 54 éves korában elhunyt.
Nyitókép: MTI/EPA/Jimmy Morris

Kiderült, miért halt meg Lisa Marie Presley

A kórházban kapott második szívroham okozta Lisa Marie Presley halálát.

Mint ahogy arról korábban az Infostart is beszámolt, Lisa Marie Presley, Elvis és Priscilla Presley egyetlen gyermeke csütörtökön, 54 éves korában elhunyt.

Lisa Marie Presley kedd este Priscilla Presley társaságában még részt vett a Golden Globe-gálán Beverly Hillsben. Az énekesnő aztán szívrohamot kapott a kaliforniai Calabasasben található otthonában, ahol házvezetőnője talált rá eszméletlen állapotban.

A Daily Mail úgy tudja, amikor a mentők a helyszínre érkeztek, Presley-nek még volt pulzusa, mire azonban beértek vele a kórházba, már beállt nála az agyhalál – írja a hirado.hu.

Mesterséges kómában, gépek segítségével tartották életben, állapotát látva családja hivatalos dokumentumban kötötte ki, hogy ne élesszék újra.

Presley a kórházban a lap szerint újabb szívrohamot kapott, halálát végül is ez okozta.

Címlapról ajánljuk

A merénylet árnyékában: kiderült, ki nyerné most az EP-választást Szlovákiában

Robert Fico szlovák miniszterelnök pártja, a Smer nyerné a Szlovákiában június 8-ára kiírt európai parlamenti választásokat az Ipsos szerint. A felmérés már a miniszterelnök ellen május 15-én elkövetett merénylet után adott válaszokat is tartalmazza. A Magyar Szövetség 4,8 százalékos eredménnyel nem tudna képviselőt juttatni Brüsszelbe.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.24. péntek, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×