eur:
393.34
usd:
367.75
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
Guminő egy ágyon a Dollhaus bordélyházban, a Rajna-vidék-Pfalz tartománybeli Speyerben 2018. december 10-én. A Dollhaus az első bordélyház Németorszában, amely prostituáltak helyett kizárólag szexbabákkal szolgálja ki ügyfeleit.
Nyitókép: Ronald Wittek

Megnyitottak a görög bordélyházak, de meglepő korlátozásokkal

A kuncsaftok adatait is rögzíteni kell a későbbi esetleges kontaktkutatások sikere érdekében…

Görögország eddig viszonylag kis áldozatokkal vészelte át a koronavírus-járvány első hullámát, alig több mint háromezer fertőzöttet regisztráltak, és 185 halálos áldozata volt a betegségnek. A javarészt idegenforgalomból élő országban most próbálják újraindítani a gazdaságot, és nemcsak a boltokat nyitották meg, hanem hétfőtől a bordélyházakat is – új, szigorú szabályokkal.

A BBC cikke szerint egy vendég legfeljebb 15 percig tartózkodhat a helyszínen, neki és a vendéglátójának is ajánlott végig maszkot használnia. Emellett végig nyitva kell tartani az ablakot és az ajtót, hogy friss maradjon a levegő. A szolgáltatásért nem lehet készpénzben fizeti, csak bankkártyával.

A diszkrécióra vágyó vendégek nemcsak ezen vagy a nyitott ajtón akadhatnak fenn, hanem azon a szabályon is, hogy a bordélyoknak rögzíteniük kell a vendégeik nevét és telefonszámát, majd egy lezárt borítékban négy hétig őrizniük arra az esetre, ha kitörne a fertőzés, és megkezdődne a kontaktkutatás.

Más országokban, ahol legális a prostitúció, még most gondolkoznak csak az enyhítésen. A holland kormány például csak szeptember elsejével engedélyezné a bordélyházak újranyitását.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Fordulat a tőzsdéken, folytatódik az emelkedés

Fordulat a tőzsdéken, folytatódik az emelkedés

Hangulatjavulással indult a hét a tőzsdéken, tegnap világszerte felpattantak a tőzsdék a korábbi hetekben tapasztalt esés után. A momentum a mai nap is úgy tűnik, hogy kitart, hiszen Ázsiában is nagyrészt emelkedtek a vezető részvényindex és Európában is határozott emelkedést lehet látni, valamint az USA-ban is folytatódik az erősödés. Közben felpörögtek az események mind makrogazdasági, mind gyorsjelentési fronton: itthon az MNB kamatdöntést tartott, és a nap folyamán sorban érkeztek a BMI adatok Európából és az Egyesült Államokból; közben a befektetők a vállalati gyorsjelentésekre figyelnek, a Spotify árfolyama például nagyot ugrott a vártnál jobb eredmények után, de a zárás után érkezik majd a Tesla is, amelyről még a jelentést megelőzően technikai elemzést készítettünk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×