eur:
404.22
usd:
374.42
bux:
74263.78
2024. október 26. szombat Dömötör
Plastic bottles with fuzzy drink
Nyitókép: Getty Images/ Dejan Markovic

Iszonyatosan nagy bajban a Coca-Cola, 26 millió palackot hívnak vissza

A Coca-Cola 26 millió üdítőt hív vissza Ausztriában, gyakorlatilag az elmúlt két hónap termelése semmisül így meg - írja a Kronen Zeitung.

A 0,5 literes palackokban apró fémdarabok lehetnek, ezért a Coca-Cola 26 millió palack üdítőt kénytelen kivonni a forgalomból a Coca-Cola, a Fanta, a Sprite és a MezzoMix márkákból - írja a portfolio.hu az osztrák lap alapján.

A gyártás során eltört egy szita, ezért nem zárható ki, hogy apró fémdarabok kerültek a palackokba.

A visszahívás számos 500 milliliteres limonádéfajtát érint: Coca-Cola (Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Zero Lemon, Coca-Cola Zero Sugar Zero Caffeine, Coca-Cola Light), Fanta (Fanta Orange, Fanta Orange Zero, Fanta Lemon Zero, Fanta Exotic Zero), Sprite (Sprite, Sprite Zero) és MezzoMix.

Amerikában is

Múlt héten a Coca-Cola visszahívta a Minute Maid Zero Sugar Lemonade elnevezésű termékét az Egyesült Államokban, miután kiderült, hogy a cukormentes italként címkézett üdítő valójában jelentős mennyiségű cukrot tartalmaz.

Akkor a cél részvényárfolyama majd 5 százalékot zuhant.

Címlapról ajánljuk

Két emberéletet követelt Izrael „kockázatos akciója”

Két iráni katona életét vesztette a szombat hajnalban Irán több területén katonai objektumok ellen végrehajtott izraeli légicsapásokban, a támadás ugyanakkor nem okozott jelentős károkat a katonai objektumokban – közölte a Tasnim iráni hírügynökség.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.28. hétfő, 18:00
Oroszi Beatrix
a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Surveillance Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 26. 12:16
×
×
×
×