eur:
396.02
usd:
367.33
bux:
74020.7
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka
A Gránit Bank Zrt. cégtáblája és logója a Demján Sándor által alapított pénzintézet központi épületén a főváros IX. kerületében a Lechner Ödön fasor 8-ban. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Jászai Csaba

Komoly lépést tett a Gránit Bank

Megvásárolta a holland De Lage Landen International B.V. magyarországi lízingcégeit.

A Gránit Bank megvásárolta a holland De Lage Landen International B.V. magyarországi lízingcégeit, a szükséges engedélyek kézhezvételét követően, 2024. július 31-én lezárult a tranzakció - közölte a Gránit Bank.

Ezzel a Gránit Bank 100 százalékos tulajdonrészt szerzett a holland De Lage Landen globális lízingvállalat magyarországi leánycégeiben, a De Lage Landen Finance Zrt-ben és a De Lage Landen Leasing Kft-ben.

A tájékoztatás szerint a lízingcégek a jövőben Gránit Pénzügyi Lízing Zrt. és Gránit Lízing Kft. néven működnek tovább. A közleményben felidézik, hogy a Gránit Bank Zrt. és a De Lage Landen International B.V. idén január 10-én írt alá adásvételi szerződést.

A megvásárolt lízingcégek több mint 30 éve vannak jelen a magyar piacon és a vállalkozások megbízható finanszírozási partnereiként a lízingpiac több alszegmensében is piacvezető szereplők. Az ügyfeleknek a tulajdonosváltás miatt semmiféle teendőjük nincsen.

A 2024. első fél év végi adatok alapján a Gránit Bank mérlegfőösszege meghaladta az 1400 milliárd forintot, az adózás előtti eredménye pedig a 10 milliárd forintot, a bank több mint 200 ezer ügyfél számláját vezeti, bankcsoport szinten több mint 2400 milliárd forint vagyont kezel.

Címlapról ajánljuk

Szilágyi Áron: az egyéni búcsú még nagyon fáj, de a csapaté egy megnyert ezüst

Szeptemberre dönti el a háromszoros olimpiai bajnok kardvívó, hogy folytatja-e sportolói pályafutását. Az Infostart olimpiai tudósítójának a kardcsapatdöntő másnapján beszélt az edzőcsere következményeiről, a generációváltás sikeréről és arról is, hogyan áll a NOB-tagsági kampánya.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×