eur:
380.27
usd:
351.49
bux:
58509.85
2023. december 4. hétfő Barbara, Borbála
Nyitókép: X (korábban Twitter)/Autocosmos México/Ford

Csendben lecserélte márkajelét a népszerű amerikai autógyártó – képek

Amikor egy márka logót vált, azt általában nagy csinnadratta övezi. Nem így történt ez a Ford esetében. Az amerikai gyártó márkajele egyszerűen megjelent az F-150 pick-upon.

A világ legkelendőbb pick-upjának új kiadásán egyszerűsített kialakítású logót találunk. A forma továbbra is a klasszikus kék ovális, de a krómozott ékezetek helyett fehér szegélyt kapott. Emellett a Ford felirat kissé nagyobb és általában véve a logó kétdimenziósabbnak tűnik, mint a korábbi változat – számolt be az autoszektor.hu.

Furcsa mód az amerikai gyártó hivatalosan nem jelentette be a változást, bár Rob Brancheau, az F-150 színeinek és anyagainak tervezője, a Car and Driver-nak megerősítette, hogy a logó valóban új – idézi a Caranddriver.com cikkét az autós szakportál.

Hozzáteszik, hogy a következő hónapokban a Ford kínálatának várhatóan minden más modelljén is láthatjuk majd, még az Európában forgalmazottakon is.

Címlapról ajánljuk
Nagy Márton: egyszerre lehet egyensúly és növekedés, ez most a cél

Nagy Márton: egyszerre lehet egyensúly és növekedés, ez most a cél

Rengeteg kérdést kell tisztázni, de az év végéig le szeretnénk zárni az adásvétel aláírását. A következő hetekben felszáll a füst – mondta az Budapest Airport küszöbön álló megvásárlásáról Nagy Márton az InfoRádió Aréna című műsorában. A gazdaságfejlesztési miniszter beszélt az inflációs várakozásokról, a fogyasztás fellendüléséről, a növekedési kilátásokról és az uniós pénzek nélküli működésről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.05. kedd, 18:00
Kunhalmi Ágnes
a Magyar Szocialista Párt társelnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×