eur:
389.32
usd:
362.74
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: X (korábban Twitter)/Autocosmos México/Ford

Csendben lecserélte márkajelét a népszerű amerikai autógyártó – képek

Amikor egy márka logót vált, azt általában nagy csinnadratta övezi. Nem így történt ez a Ford esetében. Az amerikai gyártó márkajele egyszerűen megjelent az F-150 pick-upon.

A világ legkelendőbb pick-upjának új kiadásán egyszerűsített kialakítású logót találunk. A forma továbbra is a klasszikus kék ovális, de a krómozott ékezetek helyett fehér szegélyt kapott. Emellett a Ford felirat kissé nagyobb és általában véve a logó kétdimenziósabbnak tűnik, mint a korábbi változat – számolt be az autoszektor.hu.

Furcsa mód az amerikai gyártó hivatalosan nem jelentette be a változást, bár Rob Brancheau, az F-150 színeinek és anyagainak tervezője, a Car and Driver-nak megerősítette, hogy a logó valóban új – idézi a Caranddriver.com cikkét az autós szakportál.

Hozzáteszik, hogy a következő hónapokban a Ford kínálatának várhatóan minden más modelljén is láthatjuk majd, még az Európában forgalmazottakon is.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×