eur:
389.21
usd:
363.88
bux:
68145.13
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Facebook/BKK - Budapesti Közlekedési Központ

Megint loptak a Facebooktól

A Meta pert indít a Voyager Labs vállalat ellen, amely a gyanú szerint több tízezer hamis fiókot használva mintegy 600 ezer Facebook-felhasználó adatait szerezte meg

A Gizmodo cikkére a 24.hu figyelt fel. Azt írják: "a megfigyeléssel vádolt cég olyan információkat gyűjtött össze, mint például a posztok, a kedvelések, és az ismerősök listája, de fényképeket és kommenteket is megszerzett különböző csoportokból és oldalakról. Ezeket később pénzért értékesítettek.

A Meta azt állítja, hogy a cég az Instagramról, a Twitterről, a YouTube-ról, a LinkedInről és a Telegramról is gyűjtögetett adatokat, amiket szintén komoly összegért értékesített.

A Metát tavaly novemberben az ír adatvédelmi bizottság 265 millió euróra (105 milliárd forint) büntette, amiért nem akadályozta meg, hogy a rosszindulatú szereplők megszerezzék több millió ember telefonszámát és egyéb adatait.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Mentorok segítik a fiatal vállalkozókat a GEN Z Fest-en

Mentorok segítik a fiatal vállalkozókat a GEN Z Fest-en

A Portfolio Csoport idén tavasszal is megrendezi a GEN Z Fest-et: május 9-én az Akváriumban a fókusz újra a mesterséges intelligencián, a pénzügyeken, a környezetvédelmen és a jövő kihívásain lesz. A fesztivál Delfinek között című programjában három mentor várja a fiatal felnőttek vállalkozásait és ötleteit, hogy egy 15 perces pitchet követően tanácsokkal és megoldási javaslatokkal támogassák őket. A jelentkezés holnap zárul!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×