eur:
388.96
usd:
361.9
bux:
68900.51
2024. május 8. szerda Mihály
Nyitókép: Fotó: Nébih

Mehet vissza a Lidlbe a glutén miatt az, aki belenyúlt

A Lidl Magyarország Bt. visszahívta a 100 grammos kiszerelésű, sós ízesítésű Snack Day Bio lencsepálcikát, mert a termék nem jelölt glutént tartalmaz - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

A Nébih felhívta a lakosság figyelmét, hogy a termék a gluténérzékeny fogyasztóknál allergiás reakciókat válthat ki, ezért esetükben a fogyasztása kerülendő.

A 2023. július 20-ai minőségmegőrzési idővel, illetve 341127 tételszámmmal rendelkező lencsepálcikák bármely Lidl üzletbe visszavihetők, ahol a termék árát a vásárlást igazoló nyugta nélkül is visszatérítik.

Címlapról ajánljuk
Megérkezett a kínai elnök Budapestre
videó, képek

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Felemás zárás a tőzsdéken

Felemás zárás a tőzsdéken

Szerda reggel kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően pedig ugyan reggel jó hangulatban indult a nap Európában, de a déli órákra megtorpant az emelkedés. A magyar tőzsde ma alulteljesítő volt, ami elsősorban az OTP eséséből adódott. A hazai nagypapírok közül nagyot ralizott azonban a Mol, a befektetők megkönnyebbültek a hírre, hogy a kormány szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének az elmúlt két hétben. Egyre rosszabra fordul a hangulat az amerikai tőzsdéken, nem kizárt, hogy megszakad ma az öt napja tartó emelkedő széria.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×