eur:
393.82
usd:
367.86
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Tankolás Magyarország első mobil hidrogén-töltőállomásán a Linde Gáz Magyarország Zrt. budapesti telephelyén az avatás napján, 2021. április 29-én.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Újabb jelentős üzemanyagár-emelés jön

Szerdán már emelkedett a benzin és a dízel ára, pénteken ismét drágulás és így újabb rekord jön.

A Mol szerdán négy forinttal emelte a benzin és kilenc forinttal a gázolaj (nagykereskedelmi) árát, pénteken, október 1-jén ismét ugrás jön. A benzin árát aznap hat, míg a gázolajét nyolc forinttal emelik.

A változtatás után a benzin átlagára 465, a gázolajé 478 forint lesz literenként - derült ki a holtankoljak.hu oldalon megjelent tájékoztatásból.

A nemzetközi piacokon érzékelhető drágulás gyűrűzik be Magyarországra is. A napokban közel 3 éves csúcsra jutott a Brent típusú olaj ára, amire legutóbb 2018 őszén, a koronavírus-járvány előtt volt példa.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?

Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?

Ismét mozgolódik a magán-nyugdíjpénztári piac, a meglévő négy szolgáltató száma lefeleződik: nyártól már csak a Budapest és a Horizont Magánnyugdíjpénztár marad. A számok azt mutatják, hogy magasabb összegre lett jogosult a megmaradt 51 ezer pénztári tag, mint az a több mint 3 millió, aki 13 éve a kilépés mellett döntött. Csakhogy a maradóknak is választaniuk kell, ha elérik a nyugdíjkorhatárt, és úgy tűnik, hacsak nem haladja meg jelentősen a pénztári járadék összege az állami nyugdíjat, érdemesebb inkább a visszalépés mellett dönteni. Mutatunk egy hüvelykujjszabályt, ami segíthet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×