INFORÁDIÓ 
2020. május 25. hétfő
Orbán

koronavírus

kedvezmény

otp bank

Az OTP Bank új, innovációs fiókja Budapesten, az Árkád üzletközpontban az avatás napján, 2018. november 20-án.

Fontos kedvezményeket jelentett be az OTP – minden ügyfelet érint

Infostart

Az OTP Bank folyamatosan figyelemmel kíséri a járványhelyzet alakulását és mindent megtesz a kockázatok csökkentése, a járvány tovább terjedésének megfékezése érdekében – áll a cég közleményében.

Az elmúlt hetek tapasztalatai alapján nagymértékben megnőtt az online fizetési megoldások használata. Az OTP Bank több szolgáltatás esetében módosított az igénybevétel feltételein, hogy ilyen formában is tovább ösztönözze ügyfeleit a digitális csatornák használatára.

Az OTP Bank intézkedései:

  • Jövedelemkiesés esetén is kedvezményes számlavezetés: azoknak az OTP-s lakossági ügyfeleknek, akiknek a koronavírus miatt kialakult rendkívüli helyzetben nem érkezik jövedelem a számlájukra és ezzel elvesztenék az ezért járó számlás és kártyás kedvezményeket, a bank automatikusan biztosítja a kedvezőbb díjszabást, ha januárban és/vagy februárban teljesültek a kedvezményes számlavezetés feltételei.
  • Online utalásokkal kapcsolatos kedvezmények: a bank június végéig elengedi a moduláris felépítésű Bázis és Smart számlacsomaggal rendelkező ügyfelei számára az online utalási számlacsomag elemek havidíját, így 100.000/250.000 forint összegű díjmentes, elektronikus utalást biztosít számukra; az egyéb, lakossági forint számlacsomagokkal rendelkező ügyfelek számára 100.000 forint összeghatárig biztosít díjmentes elektronikus utalást a bank 3 hónapon keresztül, ha a kedvezményt április 6. és 20. között igényli az ügyfél az internetbankban.
  • Mobilfizetéssel kapcsolatos kedvezmények: a Simple alkalmazásán keresztül díjmentesen biztosítja a Simple prepaid kártyák segítségével az érintéses mobilfizetés lehetőségét azoknak, akiknek a saját bankjuk esetleg nem biztosít mobilfizetési lehetőséget. A mobilfizetés használatával tovább csökkenthető a fertőzés terjedésének esélye.
  • Betéti kártyás fizetéssel kapcsolatos limitek díjmentes módosítása az internetbankban és a mobilalkalmazásban: azoknak az ügyfeleknek, akik csak most ismerkednek az online vásárlással, kényelmes megoldást kínál a bank a betéti kártyás vásárlási limitek azonnali módosítására.
  • A SZÉP-kártyák felhasználási lehetőségei az elmúlt hetekben beszűkültek, ezért a 2 év után is a számlán lévő állományokra felszámítható havi 3 százalékos díjat most elengedik az OTP SZÉP-kártyabirtokosok számára. Az intézkedésnek köszönhetően nem kell tartani attól, hogy a lejáró egyenlegek esetleg felhasználatlanok maradnak.

A kedvezményeket egyelőre 3 hónapos időtartamra hirdeti meg az OTP Bank, majd a hazai járványügyi helyzet, valamint az ügyfélreakciók begyűjtését követően döntenek az időszak felülvizsgálatáról.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018