INFORÁDIÓ 
2019. július 21. vasárnap
Dániel, Daniella

telekom

negyedév

mobil

ingatlan

Budapest, 2012. július 17. Érdeklődők a Magyar Telekom T-Pont üzletében, a budapesti Mammut bevásárlóközpontban. MTI Fotó: Mohai Balázs

Túlad üdülőin a Telekom

Egyre több bevételre tesz szert a Magyar Telekom a készülékértékesítésből. A társaság gazdasági vezérigazgató-helyettese az InfoRádiónak arról beszélt: a vállalat meghatározó a tévékészülékek értékesítésében. Szabó János a cég eredményeit ismertetve kiemelte: 5,5 százalékkal, majdnem 160 milliárd forintra nőtt a Telekom árbevétele az első negyedévben.

Minden szolgáltatási portfólióban sikerült növekedést elérni – hangsúlyozta a vezérigazgató-helyettes. Csoportszinten 5,5 százalékos bővülést értek el, a magyarországi eredmény meghatározó volt a maga 5,8 százalékával.

Az első negyedévben nagyon erős volt a mobilkészülékek értékesítése, ennek egy része harmadik piaci viszontértékesítés volt – tájékoztatott Szabó János, hozzátéve: a tabletek iránti érdeklődés is folyamatosan nő. A tévékészülék-piacon is egyre meghatározóbb szereplő a Magyar Telekom.

A társaság vezetősége úgy döntött, megválik az üdülőingatlanjaitól, ezeket az elmúlt hetekben hirdették meg. Ezek között vannak olyan nagy értékű ingatlanok, mint a balatonkenesei, ami egy 4 csillagos wellness szállodának felel meg - erősítette meg a Telekom gazdasági vezérigazgató-helyettese.

Nyitókép: MTI Fotó: Mohai Balázs

Kapcsolódó hang

Túlad üdülőin a Telekom
 


A címlapról ajánljuk

Fordulat Neymar ügyében

Thomas Tuchel, a PSG vezetőedzője árult el részleteket a brazil futballista jövőjéről....
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018